Här hittar du Clara Löfvenhamns tjänster och kontaktuppgifter

Foto: Zeynep Seitomer

Ledarskap är analogt, sociala medier är digitalt och det bästa är att kombinera dessa två världar. Det är bland annat därför som jag har inlett min analoga karriär som ledarskapsutvecklare digitalt genom att starta Bossbloggen och Ledarskapsbrevet.

Här kan du läsa om mina tjänster! Har du några idéer eller frågor om vad vi skulle kunna hitta på tillsammans. Hör av dig på clara@bossbloggen.se eller ring mig på 0768 – 93 77 23.

Ledarskapsutveckling

Som ledarskapsutvecklare anlitas jag för individuell rådgivning, utbildningar samt föreläsningar och jag medverkar regelbundet i bland annat Metro för att prata om ledarskaps- och karriärfrågor. Vill du anlita mig för att hjälpa dig och ditt team att bli bättre som ledare?

Från Metro där jag pratade om vad man ska tänka på när man tar emot kritik som chef. Foto: Zeynep Seitomer

Varumärkesstrategi i sociala medier

Vill du, som företagare eller karriärist, använda dina sociala kanaler för att stärka ditt varumärke? Vill du lära dig hur man använder sociala medier för att bygga relationer? Vill du använda dia sociala kanaler för att tjäna pengar och få jobbuppdrag men är osäker på hur du ska göra det? Lugn, jag hjälper dig att bygga din strategi för hur du blir ledande i sociala medier och ger dig de verktyg som du behöver för att stärka ditt varumärke. Hur vi gör det? Det väljer du.

Du kan dels anlita mig för individuell rådgivning där vi tillsammans skräddarsyr din strategi för hur du kan använda sociala medier för att boosta din karriär och företag. Du kan även göra som Medborgarskolan och anlita mig som kursledare för hur man startar en företagsblogg!

Vill du prata mer hur du kan vässa din närvaro på sociala medier och bli en influencer?

Här hittar du Clara Löfvenhamns tjänster och kontaktuppgifter

Foto: Zeynep Seitomer Grafik: MAST Produktion

Bloggsamarbete och content marketing

Bossbloggens sociala kanaler är en mötesplats för kvinnor som är intresserade av ledarskap, karriär, affärsliv och personlig utveckling. Vill du och ditt företag vara med och skapa mervärde både för Bossbloggens läsare och ditt företag? 

Jag kan producera text, foto och rörligt material, jobbar aktivt med sökordsoptimering och är insatt i de regler och riktlinjer som Marknadsföringslagen, Reklamombudsmannen och branschorganisationen Influencers of Sweden föreskriver. 

Tidigare exempel på samarbeten hittar du i kategorin Samarbeten och PR och i Bossbloggens PR Policy finner du riktlinjerna för marknadsföring i Bossbloggens kanaler.

To the skies

Denna bild togs i samband med Musgrove’s Föreläsning om rädsla.

Vid event

Utöver att föreläsa så kan jag även anlitas som moderator samt att skapa content under dagen. På höstens upplaga av Internet i Fokus kommer jag till exempel att sammanfatta höjdpunkter från föreläsningar, göra intervjuer med föreläsare och deltagare samt att göra live-sändningar från konferensen. Ska ni anordna ett event där ni behöver en föreläsare, moderator eller en social profil?

Clara Löfvenhamn Foto Emilia Westerström

Foto: Emilia Westerström

Har du svarat ja på en eller flera frågor ovan? Eller har du kommit på fler samarbetsmöjligheter för oss? Då är det dags att du hör av dig till mig: antingen på clara@bossbloggen.se eller 0768 – 93 77 23.


Du prenumererar väl på Ledarskapsbrevet?

Ledarskapsbrevet är för dig som vill vässa ditt ledarskap och utvecklas som ledare. Intresserad? Skicka ett mejl märkt “Ledarskapsbrevet” till clara@bossbloggen.se så ordnar jag att du får det.