Tillbaka till skolbänken

Hej och hå, hur är läget? Jag mår sådär faktiskt. Tycks ha åkt på ännu en förkylning. Som tur var är det inte särskilt illa för idag och i morgon behöver jag vara på resande fot. Det är nämligen dags att återvända tillbaka till skolbänken igen. Jag har ju läst en universitetsutbildning i ledarskap och organisation sedan ett gäng år tillbaka men under det fjärde året blev jag sjuk i utmattningssyndrom. Envis som jag var läste jag vidare alla kurser utan att ta poängen men till slut fick jag erkänna att jag var för sjuk och tog därför en paus. Förra året stod jag i valet och kvalet mellan att börja plugga igen eller starta bloggen och ja, vi vet ju alla vad jag valde vid det här laget.

Trainride

Vackra soldränkta vyer fladdrar förbi tågfönstret.

Tillbaka till skolbänken

Så den här hösten är det dags att återvända till Växjö. Den här utbildningen går på halvtid, distans med en träff fredag-lördag i Växjö varje månad. Tyvärr krockar en del helger med jobb och semester så jag kommer bara kunna gå typ varannan gång under hösten. Lägg ihop det med att det har varit administrativt strul med min antagning så att jag blev registrerad i förrgår och därför kommer in i utbildningen halvvägs genom första delkursen så har ni anledningen till varför jag åker upp fastän jag har sjukkänningar. Jag har lite att jobba ikapp.

On my way

Och även om jag 18.15 i kväll kommer att undra om jag är skvatt galen som sitter på en föreläsning om strategiskt ledarskap i stället för att hänga med polarna och kolla på Blade Runner så kommer det ju lätt vara värt det om tre år när jag har min kandidat i handen. Åh, vad jag längtar efter den stunden.

Men nu är det tågåkande som gäller vilket per automatik betyder skrivtid. Det innebär att jag ska skriva klart Ledarskapsbrevet och skicka ut det till er som prenumererar på det och svara på era kommentarer här! Bästa sysselsättningen.

Vad ska du göra denna soliga, fina fredag?

Liknande inlägg:

Föregående

Få chefer vill jobba efter arbetstid

Nästa

En halvtidsvecka

4 Kommentarer

  1. Hälsa Växjö från mig, och krya på dig! Idag ska jag ha en lugn och skön eftermiddag, inte göra speciellt jobbiga saker tänkte jag 🙂

  2. Lillan Axelsson

    Heja dig som fortsätter.
    Är grymt imponerad

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se