God morgon! Hur står det till? Med mig är det bra. Vaknade något senare än vad jag tänkt mig idag och känner mig fortfarande lite seg trots att jag ändå checkade ut från jobbet nästan hela dagen igår. Fick en liten uppenbarelse precis om hur det kan kännas som att måndagar alltid är en nystart i mitt jobb: min jobbcykel går ju i veckor. Varje måndag innebär på sätt och vis att en är tillbaka på ruta ett och ingen vecka är den andra lik mer än att arbetet med bloggen är typ detsamma. Roligt!

Weekend

Bjuder på helgens enda bild! Vi har alltså varit sociala och spelat brädspel prick hela helgen vilken förstås är underbart pga brädspel och vänner är awesome.

Måndag

I dag kommer jag att ha ett gäng möten och skriva järnet under de luckor som jag har däremellan tänker jag.

Tisdag

Dagen är medvetet alldeles tom eftersom jag ska skriva, skriva, skriva. Ska dels skriva på min skoluppgift, till bloggen och till sist så har jag bokat in en timmes skrivande för ett framtidsprojekt som jag vill försöka göra verklighet utav.

Onsdag

Inleds tidigt på morgonen med att fota inför ett samarbete som kommer upp i bloggen i helgen. Resten av dagen ska ägnas åt att färdigställa de sista detaljer för det samarbetet och att skriva lite till.

Torsdag

Ska ha ett frukostmöte och sedan är det också ljuvligt tomt. Som egenföretagare sägs det vara bra att man har mycket saker uppbokat men jag vet inte om jag håller med om det. Är ju när kalendern är så tom det bara går som jag känner mig verkligt fri att vara spontant och kreativ.

Fredag

Mer tomhet och mer skrivande! Har som ambition att jag, utöver veckans material, ska hinna producera några artiklar som jag kan ha i mitt bloggskafferi. Som ess i rockärmen om det skulle köra ihop sig i schemat framöver. Vore så skönt att inte känna mig stressad över att jag inte hinner uppdatera bloggen som jag vill. Men vi får se om det går eller om det kommer dyka upp andra projekt som får prioriteras före. Det brukar göra det när jag har planerat in en lugn vecka, hehe.

Fall

Som vanligt när det schemat är lugnt hoppas jag på att komma iväg ut i skogen med en sväng. Håller tummarna för att orken kommer att räcka till för det!

Förresten, när det gäller känslan av att vara tillbaka på ruta ett. Vad säger ni om det? Är det en känsla av trötthet som uppstår eller är det en frihet? För min del beror det nog lite på humöret men allt som oftast känns det uppfriskande.

Och förutom det: hur ser planerna ut för din vecka? Blir det lugn, fullt ös eller mittemellan?

Liknande inlägg: