Hej vänner, hur mår ni? Som jag har saknat er sen sist! Som ni kanske sett på Instagram åkte jag på en virusinfektion med bronkit och det är därför det har varit knäpptyst här i evigheters evigheter. Men nu är jag typ tillbaka bland de levande. Igår var första dagen som jag vaknade och kände mig klar i skallen efter all feber. Idag känner jag mig nästan okej förutom att jag fortfarande hostar och har åkt på en lätt ögoninflammation. Så jag kommer inte kunna jobba fullt ut men jag kommer att kunna börja jobba så smått idag igen. Vilket känns skönt för i nästa vecka är det dags för flera stora deadlines samtidigt!

The lake
Igår vankades det husvisningar och som vanligt passade vi på att utforska området lite. Vilket i ett av fallen var den här fina skogssjön! Blev ingen lång eller kvick promenad men den gjorde gått efter att ha varit sängliggandes i en vecka.

Måndag

Ja, idag så har morgonen mest bestått av att få ihop vilka olika lösa trådar jag har omkring mig. Vill verkligen inte ta ut mig utan jobba smart den här veckan så att jag både får saker gjorda och blir helt återställd. Plus att vi har lagt bud på ett hus med. För ja, varför inte inleda måndagsmorgonen med en riktigt adrenalinrush?

Resten av veckan…

I morgon har jag veckans enda bokade möte och det är faktiskt en session i ledarskapscoachning. Sedan är resten av veckan tom! Eftersom jag tidigt i våras visste att nästa vecka kommer bli fullspäckad eftersom jag har en föreläsning (som jag berättar mer om senare) och inlämning av uppsatsen samtidigt så lämnade jag denna och förra veckan i princip tomma. Med andra ord var det planeringsmässigt inte en katastrof att jag knappt kunde jobba alls på hela förra veckan.

Den här veckan ska jag:

  • Göra klart de sista förberedelserna för nästa veckas gig
  • Skriva ett par bloggartiklar
  • Skriva klart stora delar av uppsatsen
  • Skicka in en pitch som halkade efter när jag blev sjuk
  • Jobba för Innovationscenter för landsbygden
  • Svara på majoriteten av mejl som ligger i inkorgen
  • Och lite annat smått och gått…

Så ja, det kommer att bli en utmanande vecka. Inte minst eftersom jag måste ta det lugnare än vanligt medan jag gör allt detta. Men det ska nog gå fint! Siktar på att jobba korta pass, vila, köra ett kort pass till, vila och så känna efter hur mycket jag orkar på vägen.

Golden fields
Och på vägen hem fick vi njuta av Skånes vackraste sida som ändå kompenserar upp de åtta månaderna av brun sörja rätt så väl.

Som ni säkert förstår har jag i skrivande stund noll koll på vad som ska hända här på bloggen i veckan. Men tanken är att det ska bli ett gäng inlägg som vanligt. Kommer nog hålla dem till fyra-fem den här veckan och nästa vecka med men sedan går vi tillbaka till det gamla vanliga med ett om dagen, tjoho!

Berätta! Hur har du det och hur ser planerna ut för din vecka?