Tekniskt fel, välkommen åter

Haha, typ så känns det just nu kan jag säga. Hela den här dagen har varit ett tekniskt fel. Någon (dvs jag) lyckades med bedriften att glömma sin laddsladd till datorn på Norrsken där hon föreläste i söndags. Detta uppdagades ungefär en timme innan tåget gick till Skåne i måndags. Askul. Not.

Teknsikt fel, välkommen åer

This was me när jag insåg att sladden saknades… Eller när någon form av teknik strular. Har noll och inget tålamod när det gäller det. Foto: Zeynep Seitomer

Tekniskt fel, välkommen åter

Efter intensivt researchande så blev kontentan att en ny sladd inte fanns att få tag på i närheten av där jag var, och beskedet om att den fanns kvar på Norrsken kom en halvtimme efter att jag satt mig på tåget. Vilket givetvis var positivt men typiskt eftersom jag hade tagit ett senare tåg om jag vetat det lite tidigare. Så mina planer om att jobba på tågresan så jag: 1. kunde publicera gårdagens tilltänkta artikel och 2. jobba ordentligt på Internet i Fokus försvann lika snabbt som TicTac kommer skuttandes upp i sängen när man frågar henne om vi ska gå och lägga oss. 

Nu har M som tur var en laptop här hemma som jag kan använda som reserv även om den knappt fungerar. Hade jag varit “naturligt” rödhårig hade den säkert gett mig mina femton första hårstrån tillsammans med det här mildare psykbrytet eftersom den med nöd och näppe gör någonting alls. Men ja, det kunde varit värre och om allt går som det ska så borde laddaren vara på väg hem igen till mig inom kort. Tacka sjutton för att man har snälla vänner alltså.

Internet i Fokus

Internet i Fokus levererade som vanligt en sjukt bra dag, fick med mig massor med nya tankar och idéer och träffade som vanligt så många härliga människor där. Något som lindrar migränen som jag får betala med nu i efterhand.

Ni hör, tekniskt strul i kombo med migrän och PMS = I’m not my best self. Så nu överväger jag att begrava mig och min katt under två tjocka täcken och plugga en stund. Blir nämligen, konstigt nog, ibland på bättre humör av det. Knasigt men okej va? Så ses vi i morgon igen. Då kommer artikeln om ledarskap för entreprenörer upp i alla fall så välkommen åter mina fina vänner!

Liknande inlägg:

Föregående

Vecka 15

Nästa

Ledarskap för entreprenörer i start up’s

4 Kommentarer

 1. Hehe, kul när allt ska jävlas. Hade en sådan dag i veckan som råkade komma upp på bloggen. Ibland blir man bara galen och vill skrika rakt ut. 🙂

  • Clara Löfvenhamn

   Not! Men tur att man ofta kan skratta lite åt eländet när det väl är över. Tycker för övrigt det är fint att du delar med dig av de stunderna med i din blogg! En härlig kontrast till allt som så lätt blir fint och tillrättalagt i sociala medier när vi alla ändå har dåliga dagar med jämna mellanrum 🙂

   • Pju, vad bra att du tycker det! Tänkte att jag kanske var nära den berömda gränsen för hur mycket diskbänksrealism en följarskara klarar av på en och samma blogg. 🙂

    • Clara Löfvenhamn

     Haha, nej då! Det är snarare sådant som man känner igen sig i som läsare. Jag tycker i alla fall själv att det är så tråkigt med välputsade fasader jämt och ständigt så är bara fint att du delar med dig av stunderna av frustration med. Vi har ju alla varit där 😉 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se