Alltså, ni är ju de bästa bloggvännerna en kan ha. Tack för förståelsen och omtanken ni ger mig även när jag bara orkar existera i den analoga världen. Jag lyckades bli kry nog till att vara med på de inplanerade utbildningsdagarna och härligt nog så verkar jag inte ha blivit sämre av att vara där heller. Så skönt! Har fått så mycket energi och glädje de här två dagarna. Det är verkligen en helt fantastisk grupp och jag har varit så lugn och rofylld efter varje dag. Som ni nog fattar så har min jobbplanering för de senaste 2,5 veckorna gått helt åt pipsvängen men vi kan väl kika på vad jag ska göra innan jag går på jullov?

Laughing

Fångades på bild under utbildningsdagarna och blev så glad över att se mig själv vara så glad och storskrattandes. Tänkte så sent som för någon vecka sedan att jag bli bättre på att fånga fler glada, skrattandes ögonblick i kameran och så kom denna upp i flödet. Kommer lätt ta med det som en påminnelse till nästa år! Foto: CoachCompanion

Onsdag

Idag har jag mängder med massa små saker som står på agendan. Mestadels att jobba ikapp de surdegar som blivit liggande sedan jag åkte hem från Stockholm. Svara på mejl, skriva blogginlägg, ringa, hänga på kontoret och sedan ska jag ha en coachsamtal. Ska också bestämma hur länge jag ska vara ledig!

Torsdag

I morgon är det coaching som står på schemat större delen av dagen. Både att jag ska ha möte med min mentorcoach men också coacha två av mina övningsklienter. Däremellan blir det bloggjobb och att beta av det jag inte hunnit idag.

Fredag

På morgonen ska jag ha årets sista nätverksmöte. Sedan är det dags för min egen konferens där jag sammanfattar året och mina lärdomar inför nästa år. Kommer faktiskt dela upp den i år så att jag avslutar 2018 nu och sedan kör en full scale konferens för 2019 i början på januari. Denna kommer förhoppningsvis avslutas med en brainstormingmöte med mitt kreativa geni till fästman om en sista pusselbit som kan stänga 2018 och öppna 2019.

In bed

Har legat i sängen och jobbat hela förmiddagen i den här underbart varma täckeshögen men nu börjar det bli dags att pallra sig upp och ut en sväng.

Det kommer hända en del ändå de återstående dagarna av jobbåret. Bloggen kommer att rulla på som vanligt de här sista dagarna men det kommer bli lite mer chillat innehåll. Känns som en bra avrundning inför ledigheten där jag faktiskt kommer att stänga den en stund. I vanliga fall brukar jag köra intervjuserien Bossarnas Årskrönika under julen men det har det ju inte funnits någon som möjlighet till att göra nu pga all sjuka. Så tråkigt men ja, ibland går planer helt enkelt i stöpet.

Hur har du det? Hur känns livet såhär dagarna före jul?