Jag går oftast och lägger mig tidigt (eftersom Mackan börjar jobba okristligt tidigt om dagarna) och i vanliga fall somnar jag rätt kvickt. Men igår… Då gick det inte alls. Brukar göra en avslappningsövning och somnar ofta mitt i den. Men den här gången råkade jag vakna till i stället. Blev helt klarvaken och sömnlös. Låg och tänkte på allt mellan himmel och jord. Jobbgrejor började snurra runt och efter typ en och en halv timme gick jag och lade mig på soffan istället. Slutade med att jag spontanskrev en artikel om diskriminering på mobilen (?!?!!) och konstaterade att det känns som att jag har en miljon saker att hinna med i dag.

Surkatt

Den här lilla surkatten var så söt i natt. Innan jag gav upp och la mig på soffan gick jag ut i köket för att dricka vatten. Då kommer hon seriöst ut i köket, sätter sig på köksgolvet och piper uppfordrande tills jag gick och la mig igen, haha. Och så sägs det att djur inte har personlighet.

Det har jag inte. Högst femton och de kommer jag att fixa fint om jag bara håller huvudet någorlunda svalt. Det gäller bara att ta sig an dem en i taget. På agendan står alltifrån att dricka kaffe till att skriva ett avtal, en offert, skicka fakturor, boka tågbiljetter, plugga och hjälpa en entreprenörskollega i nöd så det är verkligen en blandning av stort som smått. Till slut lyckades jag somna runt ett-tiden och ja, det är ju inte jättemånga timmar mindre än vad jag brukar sova men det känns i kroppen.

Men ja, så får det ju vara. Satsar på att göra en sak i taget med de viktigaste grejerna först och så får vi se hur långt jag hinner. Hur ser ditt sömnbehov ut? Är du som jag som sover 8-10 timmar per natt eller du klarar dig med mindre än så?