God morgon! Hur är läget? Med mig har det varit fint dessa sommarvarma dagar. Det här med att jag bara skulle jobba en sextio procent den här veckan? Baha. Det blidde inte så. Eftersom planerna ändrades med min semester blir det bara en veckas jobb till och det innebar en massa mer att göra. Plus att intresset för moderatorsgig för Bossbrudar var långt större än vad jag kunde föreställa mig så i stället för två, tre intervjuer blev det åtta. Grymt kul! Och vilka fantastiska brudar jag har fått prata med i veckan alltså. Helt otroligt hur mycket coola kompetenser som finns i den gruppen.

At the office
Nöjd tjej som fick arbeta en regnig dag från tornrummet och trivdes som fisken i vattnet. Annars brukar jag sitta på altanen och jobba dessa sommarvarma dagar.

Tillbakablick

Ja, veckan blev som sagt rätt intensiv. Det har varit hektiska och långa jobbdagar men jag har skönt nog också fått mycket gjort. Inte tillräckligt men mycket. Och allt som är utestående har jag skönt nog koll på så det känns bra!

Veckans bästa

Alla samtal jag har haft med Bossbrudsmedlemmarna, intervjuerna som jag har gjort som varit fantastiska och givetvis huset. Det känns redan hemma och även om jag har en del ångest inför att gå på semester ska det bli så lyxigt att få göra det här och bara kunna fixa och dona med allt i lugn och ro.

Tulo njuter av de sommarvarma dagarna
Som sällskap hade jag lilleman som såg oförskämt nöjd ut i katternas nya torn (som står i tornet, hähä) som de typ knappt har använt alls.

Veckans sämsta

Haha, upptäckte precis att måndagens blogginlägg som var färdigskrivet och klart inte har publicerats? Tokigt värre men ja, det gick i princip ut på att jag skulle ha några lugna veckor framför mig och så blev det ju inte!

Veckans utmaning

Att känna att man ligger två steg efter sin egen planering! Men i gengäld så gör jag hellre det och gör jobbet bra och ordentligt än att stressar igenom det. Så det känns okej ändå!

Garden
Och varje dag gör vi nya upptäckter i trädgården. Här var helt övervuxet med gräs och så låg det ett gäng stenar som gjorde att det såg ut som en stenrabatt hade kollapsat. Men under så gömde sig den här fina lilla gången!

Framåtblick

Ja, den här helgen blir rätt fullmatad. i morgon ska vi flyttstäda lägenheten i Lund. På söndagen behöver jag dels jobba lite, sedan ska hoppas vi på fint väder så att vi kan hälsa på svärmor och inviga hennes nya pool.

Veckans ledarskapstanke

Hur mycket en tjänar på att vara transparent även när det känns obekvämt fick jag en påminnelse om i veckan. Är ändå övertygad om att det lönar sig i längden. Eller vad säger du om det? Och hur har du din vecka varit, hur har du haft det?

Liknande inlägg: