Sol! Vår! Livet!

God morgon! Hur är det? Som ni ser känner jag mig som ett enda stort utropstecken. Sol! Vår! Livet! Dessutom åt jag världens godaste frulle precis. Kokt ägg på knäckemackor med massa hommus och så grapefrukt och kaffe på det. Mmm… Nu kommer mitt tempo att sänkas igen och det ska bli så härligt.

Lecture
En glad föreläsare!

Tillbakablick

Den här veckan har varit rätt skumpig. Jag hade ju en del av min tenta som jag hade tänkt lämna in men i onsdags fick jag kapitulera även med den. Det gick helt enkelt inte. På tisdagen fungerade ingenting, på torsdagen åkte jag på ett av de sjukaste migränanfallen jag har haft på länge men utöver det så tycker jag ändå att veckan har varit bra!

Veckans bästa

På topplistan så hamnar definitivt föreläsningen som jag gjorde i veckan, att jag har världens bästa kollegor och att jag har varit ute och promenerat nästan varje morgon hela veckan. Så skönt. Älskar att promenera och även om jag ofta går mellan möten och transportsträckor så är det inte samma sak som att hoppa i sina sneakers och ge sig ut det första en gör på morgonen.

Walk
Morgonpromenad i vårsol, så fantastiskt att få starta sin morgon såhär.

Veckans sämsta

Lätt migränanfallet jag åkte på i torsdags. Vet inte ens hur länge sedan jag hade ett anfall som gjorde att jag låg och spydde som jag gjorde då? Vilket känns grymt bra samtidigt. För sex år sedan var detta min vardag och nu har det inte hänt på år och dar.

Veckans utmaning

Det var definitivt att inse att jag inte skulle klara min inlämning. Usch, vad det tog emot men det var bara att gilla läget och planera om och planera rätt.

Fika
Finaste fredagsfikan ever?! Och god var den också.

Framåtblick

Den här helgen känns så lyxig. Vet inte varför egentligen eftersom den nog kommer att bli som våra helger ser ut mest. En blandning av husvisningar på lite olika håll, kompishäng och brädspel. Eller jo, jag vet visst varför. Det är för att nästa vecka är så pass lugn och skön att allting känns lite lättare.

Veckans ledarskapstanke

I veckan så sprang jag spontant in i en av mina första (och riktigt fantastiska) chefer och det var en så fin påminnelse om hur viktigt det är att välja sin chef och helst så tidigt som möjligt i karriären. Så, speciellt ni som läser som är lite yngre, gör det! Du kommer att lära dig så mycket av det.

Så, berätta nu! Hur har din vecka varit? Hur har du haft det?

Föregående

Tre tips för att bli en mer aktiv lyssnare

Nästa

Livets vändningar

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Jo, jag har haft en bra vecka. Mycket träning, plugg och framförallt förkovrar jag mig i ketogen kost. Så himla spännande! Sitter nu och laddar för att gå till affären och handla till dagens lunch. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se