Skånes första framgångsevent

Hej! Hur är läget? Här är det helt okej. Har mått rätt så kasst idag eftersom jag vaknade med migrän och halsont i morse (lillebror har legat sjuk hela veckan) men en lugn eftermiddag har som tur var hjälpt en del. Vill knappast bli sjuk väl på Gotland så lika så bäst att vila allt jag kan nu. Nog om det! Kommer du ihåg att jag för några veckor sedan skrev att det var dags att lansera event för oss som lyssnar på Framgångspodden? Well, igår var dagen så vi hade Skånes första framgångsevent och det var så himla trevligt. Är alltid lika roligt att få träffa människor med olika resor, erfarenheter och drömmar.

Skånes första framgångsevent

Vi höll till på snygga Scandic Triangeln i Malmö och lyckades nästan (men bara nästan) undvika fotbollsmatchen.

Fantastiska Alex hälsade alla välkomna!

Ett riktigt härligt gäng och det var så fint att kunna sitta alla tillsammans och lära känna varandra lite, snacka om visioner och utmaningar. Tycker det är så fint att få höra andras historier och erfarenheter, det finns alltid något nytt att lära sig!

Elin (Elin Graf Photography) som har fotat alla dessa bilder gjorde som vanligt ett fantastiskt jobb med att föreviga ögonblick. Här fångade hon Matilda som har tusen och ett spännande järn i elden. Är så impad över alla fantastiska bossbrudar som finns på denna planet.

Clara Löfvenhamn från Bossbloggen och Alexandra J.B. arrangerade Skånes första framgångsevent

Jag och finaste Ida lyssnade koncentrerat. Lärde känna henne via Bossbloggen för… vad kan det vara? Mer än ett år sedan i alla fall. När började du läsa här Ida? Känns som om vi har känt varandra länge! Hur som, i henne har vi definitivt en av framtidens ledare, she’s awesome.

Foto: Elin Graf

Det blev med andra ord en toppenfin AW. Precis så som vi tänkte oss den med nya kontakter, ny inspiration och möjligheten att få bolla tankar och idéer. Stort tack för det! Ser redan fram emot nästa träff i höst, haha.

Nu däremot, ska jag nog fortsätta vila och mentalt börja packa. Bara två dagar kvar tills jag åker till Gotland för första gången sedan jag var… Typ tio. Ska bli kul. Kika in i morgon för att läsa om en sak i mitt arbetsliv som kommer att bli lite annorlunda framöver. Ta hand om dig, alltid. 

Liknande inlägg:

Föregående

Heppologi – en bok om värderingar och kärleksfullt ledarskap

Nästa

Mitt engagemang i Influencers of Sweden

4 Kommentarer

 1. Angela

  Låter som en fantastisk dag!

 2. Hej!
  Verkar mycket trevligt!
  Hur gör man om man vill bli inbjuden till eller visa intresse för dessa evenemang?
  /Ulrika, Awesome media

  • Clara Löfvenhamn

   Hej Ulrika! Det var verkligen superfint och det vore ju jätteroligt om du vill komma. Nu kommer vi ha ett litet sommaruppehåll men i höst sätter vi fart igen. Det är bara att gå med i Facebookgruppen VIP och hålla ögonen öppna – vi lägger upp inbjudningar där och så kommer jag givetvis ge en liten blänkare här i bloggen också när det närmar sig 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se