Seg som sirap

Halli, hallå! Hur är läget? Jag är seg som sirap idag. Om inte än segare. Har som semijobbat hela dagen men ändå inte fått gjort de två stora saker som faktiskt står på måste-listan. Inte okej! Mest för att det blir stressigt helt i onödan.

Bloggbrudar

Slarvade ju som vanligt med att fota på middagen i tisdags men lagom tills de sista av oss skulle gå kom jag ihåg att ta en bild på fina JoannaSarahEmilia och Astrid i alla fall!

Tillbakablick

Veckan som gick var jättefin även om den med försvann alldeles för kvickt. Intressanta möten och bloggjobb har avlöst varandra och det ska bli jätteintressant att analysera arbetsdagboken som jag har skrivit i veckan för att se hur mycket tid olika saker tar sedan. Som det ser ut vid första anblicken så har dagarna gått prick så mycket i ett som det känns som om de har gjort.

Veckans bästa

Så många bra saker hände och som vanligt när jag tänker tillbaka så är det människorna omkring en som känns mest. Att hälsa på min lilla systerdotter på sjukhuset var så fint (det bästa är klart att hon mår bättre nu och har fått åka hem igen). Barnen i ens liv liksom, som de berör en. Tisdagens middag med bloggtjejerna var urmysig, lunchen med entreprenörsbrudarna fantastisk, hänget med vännerna och alla er som jag får snacka med och träffa i jobbet. Känner mig lyckligt lottad!

Lunchin '

Hehe, vad säger man? Vissa luncher är lyxigare än andra? Efter att jag hade varit på sjukhuset så insåg jag att min blodsockernivå krävde mat n-u-nu. Så det fick det bli, ätandes på en parkbänk i sjukhusområdet. Kyligt men väl värt det.

Veckans sämsta

Att det blir lite väl lite skrivtid för bloggartiklar. Har fått ner väldigt många idéer på pränt men jag har inte hunnit utveckla dem såsom jag skulle önskat.

Veckans utmaning

Att njuta av bra saker och inte bara vifta bort dem och sikta på nästa steg. Har fått så mycket fin feedback för min föreläsning i torsdags och i stället för att göra som jag brukar, dvs analysera allt i småbitar och gå vidare, så har jag försökt att vara glad åt att jag tycks ha lyckats med att leverera kunskaper och perspektiv till de som var där och lyssnade.

Föreläsningen som jag höll för Tillväxt Malmös publik handlade om hur en som företagare kan jobba med influencers. Superkul! Foto: Ulrica Fager

Framåtblick

Efter att ha skrivit detta ska jag ta en timmes paus och sedan sätta mig ner och fortsätta jobba med bokföringen. Jag ogillar verkligen den oordning som så lätt uppstår när man håller på att lära sig nya saker och inte har riktigt koll på vad man gör. Lär inte hinna klart det idag så blir nog en jobbtimme eller två i morgon med. Men utöver det ska vi iväg till vänner ikväll och spela brädspel och så ska jag vara nästan helt ledig i morgon. Så härligt!

Veckans ledarskapstanke

Igår spelade vi ett brädspel som man spelar i lag mot varandra. Sjukt kul och det var jätteintressant att se hur viktigt det är att alla fungerar i sin roll och hur det här spelet krävde ett aktivt ledarskap. Kommer behöva köra det ett par gånger till för att verkligen känna att jag greppar spelet och dess mekanik. Men det blev snabbt uppenbart hur viktigt det är att kommunicera och att någon leder gruppen om man ska lyckas bräcka motståndarlaget. Har du något tips på bra spel eller aktiviteter där det blir tydligt om ingen steppar upp och leder gruppen? Hade varit kul att höra!

Och berätta gärna: hur har din vecka varit? Har du haft det bra?

Liknande inlägg:

Föregående

Månaden som kom och försvann igen

Nästa

Tillbaka på ruta ett

2 Kommentarer

  1. Så grymt det ser ut att vara på föreläsningen! Riktigt impad av dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se