Så blev det helg – igen

Hej! Hur står det till? Själv fortsätter jag att vara innerligt trött och dimmig i skallen. Känns motsägelsefullt då att tiden går så fort. Nu blev det helg – igen, och jag hänger knappt med i svängarna. Som tur var märker jag att all vila hjälper så förhoppningsvis är jag tillbaka på banan snart igen.

Summer time

Det här var en av guldstunderna i veckan. Pistachglass med en vän och den här utsikten.

Tillbakablick

Tröttheten har dominerat veckan men som tur var finns det fina ljusglimtar också. Ovan glasstund till exempel, er omtanke och fina stöd, mina stunder ute i trädgården och mötena som jag har haft.

Veckans bästa

Att jag inte bara har lyssnat på kroppen signaler utan också lytt dem.

Cat

Fick en liten katt av mitt stammis lunchhak. Hur gulligt?

Veckans sämsta

Det mentala mörker som tröttheten för med sig. Det är aldrig roligt.

Veckans utmaning

Att inte stressa upp sig när orken inte räcker till.

Summer time

Det här alltså… Jag lider med alla som har det svårt i värmen men som jag njuter av den. Tycker det är så skönt!

Framåtblick

Nu sitter vi i bilen på väg ut i Blekinges skärgård för att träffa vänner och ikväll vankas det födelsedagskalas.

Veckans ledarskapstanke

Balans, balans  balans. Det här är verkligen en rejäl påminnelse om hur mycket man behöver balans för att vara en bra ledare. Samtidigt så hjälper inte balansen allena heller om en överbelastar sig. Den gör en bara lite segare och mer motståndskraftig.

Hur har du haft det med balansen i veckan? Tycker du att det är svårt att hålla den eller det går på rutin? 

Liknande inlägg:

Föregående

Jobblistan

Nästa

Inspirerande dagar väntar

2 Kommentarer

  1. Josefine

    Jag har ganska svårt för det där med balans tyvärr. Är nog mer en allt-eller-inget-person. Har bortprioriterat träning och egentid de senaste månaderna. Men denna veckan har jag förutom jobbet hunnit gå Blodomloppet med kollegor samt ha sommarfest med mina de kollegor.
    Välkommen hit till Blekinge! 😁

    • Clara Löfvenhamn

      Känner SÅ igen mig med att vara allt eller inget. Därför jag tränar så hårt idag på att inte göra det. hähä. Vad roligt med både Blodomloppet och sommarfest! Tycker det är så sunt att kunna ha roligt på jobbet och göra andra aktiviteter med 🙂 Och jag måste säga att Blekinge är fantastiskt vackert, om det blir som vi tänkt kommer vi komma upp i sommar med för att paddla lite – tror det kan bli alldeles fantastiskt 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se