Ren och skär sommarångest

Hello! Hur är läget? Här är det tyvärr hängande mungipor som råder idag. Vaknade med kort stubin och när dagens planer bara sprack och gick upp i rök så gick luften ur mig alldeles. Efter lite jobb i de sociala kanalerna toppades det med sommarångest deluxe. Överallt ser jag soliga semesterbilder och det känns som om jag inte har upplevt en gnutta sommarsol alls. Någon annan som delar den känslan? 

Det är dags att börja försöka bota min sommarångest

Behöver pallra mig ut på lite fler små vardagsäventyr här i augusti som inte är jobbrelaterade. Typ som att åka ut till min gamla lilla oas till skogssjö och se hur den har det!

Sommarångest

Rätt underhållande ändå hur snabbt humör kan vända. I tisdags när jag kom hem från Göteborg var jag alldeles euforisk och smått hög på livet. Idag känns allt stort och svårt och bläää. Rationellt. Verkligen. Not.

Ah well, så kan det vara. Tänker inte dra på de största växlarna för det utan köra ett jobbrace nu. Sedan ska jag gå ut och slappa på gräsmattan i minst två timmar oavsett om det är sol eller inte och ikväll väntar en tjejmiddag. Är sådana här dagar som jag undviker att fatta några stora beslut utan i stället försöker maxa antalet delar från mitt behovshjul i stället. Har en känsla av att dagens känsla har att göra med att jag har gjort lite för mycket av en och samma sak en stund.

Läs mer: Så

Behovshjul

Mitt behovshjul de de olika pusselbitar som jag behöver för att må bra. Gäller att komma ihåg det extra mycket när det blir mycket av en av dem.

Dessutom är sommaren fan inte slut. Det är i början på augusti, ja. Tiden springer i väg, ja. Många börjar komma tillbaka från semestern, ja. Vädret har varit värdelöst, ja. Men det innebär inte att det redan är höst och det innebär inte att det är dags att ge upp hoppet om att hinna få lite sommarfeeling i själen. Så det så!

Hah, bara för det blev jag på mycket bättre humör. Ni har den magiska effekten på mig mina vänner. Även om jag inte har ett leende på läpparna när jag loggar in här så får jag det väl inne.

Föregående

Vad är Lean?

Nästa

Podcast in the making

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Usch sådana dagar vill man ju inte ens gå upp ur sängen! Du är inte ensam om de ångestkänslorna. Jag har undvikit nästan alla sociala kanaler de senaste veckorna. Kollar typ inte Instagram mer än några gånger i veckan och lägger jag upp något så skrollar jag sällan i flödet. Bloggar läser jag med måtta. Mår bättre av det 🙂

    Skönt att du i alla fall känner dig lite mer positiv. Ser fram emot att ses ikväll! Kram <3

    • Clara Löfvenhamn

      Så himla trist med så mycket ångest fina <3 Låter väldigt klokt att detoxa sociala medier i de läget. Det är en hårfin balans mellan inspiration och prestationsångest när man följer andras, många gånger, perfekta flöden. Var verkligen så mysigt att få hänga igår! Stora, stora kramar <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se