Post-Almedalen-sjuka

Hallå! Hur är det? Jag mådde fint när jag skrev gårdagens inlägg, men strax därpå började halsen att värka och väl hemma i Lund kändes den högra halsmandeln lika stor som en pingisboll. Kul. Jättekul. Post-Almedalen-sjuka. Är kanske därför man ska boka in vila när man kommit hem från Almedalen? Så igår låg jag helt utslagen och tömde hela frysen på all glass och is jag kunde hitta. Idag, efter drygt elva timmars sömn, mår jag som tur var mycket bättre. Men det blir, utöver detta inlägg, noll jobb idag och lugnt och stillsamt. Vi firar vår fjärde årsdag idag så vi får se om kvällens middagsplaner infrias. Håll tummarna för det!

Ska du göra något särskilt idag eller det blir lugnt och skönt?

Föregående

Almedalsgarderoben

Nästa

And she is back among the living

2 Kommentarer

  1. Hoppas att du mår bättre nu!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se