Hallå, hallå! Hur är läget? Jag hoppas det är fint. Jag mår betydligt bättre än igår och idag är det full fart som gäller igen. Varje ledig minut den här veckan har ägnats åt ett väldigt kärt projekt vars lansering kommer närmare och närmare. Nämligen podcasten: Nätverka #likeaboss

Podcast in the making och snart lanseras Nätverka #likeaboss

Typ såhär glada är vi över att vara podden är på G!

Podcast in the making

Jag har haft idén om podcast med mig från början när jag startade Bossbloggen men inte riktigt hittat formen för hur den skulle kunna se ut. Så, som en skänk från ovan så blev jag ihoptussad med Petra Granholm av en gemensam kontakt. Redan när vi sågs första gången där i slutet på mars så började vi prata om att starta en podcast om nätverkande. I juni var den på väg att släppas när stackars Petra behövde operera foten och fick en massa komplikationer med det. Därför har vi skjutit lite på det men nu, snart, så är tanken att den ska gå live snart. Tjoho!

Petra

Work in progress…

Jag tror inte det är någon nyhet i detta forum att jag är en nätverksnörd. Tycker det är så roligt att få lära känna människor i nya miljöer och lära mig nya saker och roligt nog är Petra likadan. Så tanken är att vi ska släppa ett nytt avsnitt varje torsdag här under hösten och avhandla ämnen som: hur börjar man nätverka? Hur funkar det här med mingel? Hur bygger man relevanta nätverk och mycket, mycket mer. Kommer bli ett otroligt roligt projekt att jobba vidare med här i höst. Du hänger väl med? Gilla vår Facebook-sida pronto för att få haka på redan från den allra första början. Den är just nu ekande tom eftersom vi inte vet exakt när den kommer att släppas – men en sak är säker och det är att det börjar närma sig!

Är det något du undrar eller funderar över när det gäller nätverkande som du vill att vi snackar om i podden? 


Tyckte du om detta inlägg? Klicka i hjärtat och dela det gärna vidare!
Du följer väl Bossbloggen på FacebookInstagramBloglovin’ och Youtube?

Liknande inlägg: