God morgon! Hur mås det? Med mig är trött men fint. Ligger kvar i sängen för att författa dessa rader men sedan är det dags för ny friska tag. Helgen blev verkligen urmysig och den fysiska rensningen av lägenheten kändes verkligen renande. Så även om jag är sliten idag var det lätt värt det.

Queen

Måndag

Förmiddagen blir lugn. Ska börja arbeta ifatt det jag inte hann med förra veckan på grund av den förbenade förkylningen och förhoppningsvis sätta den sista punkten i min uppsatsplan under dagen. I eftermiddag väntar ett par möten i Malmö.

Tisdag

I morgon är det dags för min egna kvartalskonferens och den här gången är det inte bara de senaste nittio dagarna som ska gås igenom utan hela mitt första år som egenföretagare. Hur fort har detta inte gått?! Dagen avrundas med sjukgymnastik.

Onsdag

Har ett eller ett par möten men annars är det coffice och skrivande som väntar.

Torsdag

Väntar en konferensdag med Julia (Tuvessonskan), Emilia (Emilia Westerström) och Christin (Midis). Ska bli fint att avrunda min egen utvärderingsvecka med att bolla mina tankar och idéer om framtiden med dessa kloka brudar. Och så blir det dags att trappa upp nästa steg i sjukgymnasiken med en dedikerad träningspromenad förlagd på en vardag. Så den har jag bokat in efter konferensen.

Fredag

Vet ni vad? På fredag tar jag ledigt. Har inte bestämt mig än för hur jag ska lägga upp bloggandet över påsk men risken finns att jag checkar ut lite över helgen och fokuserar på mina studier i stället.

Vaknade i mitt rena hem till den här bilden från en polare som (enligt egen utsago) riskerat sitt liv med att mata dessa små sötnosar. Är övertygad, någon gång i framtiden blir det definitivt av att åka så långt norrut i landet som möjligt.

Här på bloggen så tänkte jag att ni kanske skulle vilja prata mer om det här med självledarskap? Fick så himla fin respons på den föreläsningen som jag höll för två veckor sedan så tänkte knåpa ihop ett inlägg på ämnet utifrån den. Sedan blir det också ett inlägg om att vara ny som chef på förfrågan. Kommer bli kul att skriva!

Hur ser din vecka ut? Blir det busy busy eller lite lugnare tempo?