På gott och ont

Hej, hej! Hur är läget? Jag mår helt okej men har haft så dåligt samvete för denna veckas urusla uppdatering här på bloggen. Mitt jobbande överlag har inte ens gått i närheten av så som jag tänkte mig det. På gott och ont. Är så fruktansvärt trött och sliten efter Stockholm, förkylning och intensiva dagar i Åre. Därför har det varit bra att jag dragit ner på den digitala arbetsbördan och lagt fokuset på den analoga. Men det är trist när man känner att man inte levererar såsom man vill. Men det förlåter ni mig för va?

Ice

När vi var vid Ristafall så hittade vi en liten isgrotta, så himla vacker alltså. Så snart jag har hunnit gå igenom alla bilder så ska jag dela fler av dem med er!

Tillbakablick

Veckan har varit fantastisk även om jag nu är tröttare än tröttast. Det märks att fysiska aktiviteter dränerar mig enormt (hej sista resterna av utmattningen) men det har varit UNDERBART att få vara ute i naturen, drälla runt i snödrivor och umgås med massa fina vänner och kollegor. Är så tacksam för dessa dagar.

Veckans bästa

Winter Workation, Åre och att sedan få komma hem till min lilla familj. Att få skratta med hela kroppen, bli adrenalinrusig, prata om viktiga saker och knata runt i vackra vinterlandskap har verkligen varit helt fantastiskt.

Veckans sämsta

Att jag väl framme i Åre blev superförkyld, hann bli frisk och känna mig pigg och stark igen sista dagen. Sedan sov jag en timme på nattåget på vägen hem och slungades alltså tillbaka in i trötthålet igen. Det var lite drygt.

Ice

Stod länge och bara beundrade detta vackra, frusna vatten alltså.

Veckans utmaning

Att inte stressa upp mig över allt jag inte hann göra och att inte längta hem för mycket.

Framåtblick

Idag blir det fullt ös eftersom väskan ska packas igen och allt ska förberedas inför att vi åker på en veckas semester. Älskar att lillebror bor i samma trappuppgång som oss i dessa lägen, blir så enkelt med kattvakt! I morgon kommer artikeln om ledarskapstrender upp och vi drar till Sälen. Från att ha aldrig ha varit i fjällen blir det alltså nästan två fulla veckor där nu. Så lyxigt!

Winter

Ska bli väldigt kul att få se Sälen nu och se om dess vyer kan matcha Åres. Och inte minst ska det bli kul att få prova på att åka skidor för första gången, haha!

Veckans ledarskapstanke

Hur viktigt jag tycker det är att kunna be om ursäkt när man gör fel som ledare, oavsett hur stort eller smått felet är. Jag brukar inte göra samma misstag två gånger men den här veckan hände det och så snart jag fick möjlighet så bad jag om ursäkt för det. Avskyr att göra fel men svedan lindrades onekligen av att bli ursäktad.

Det påminde mig också att hur tråkig arbetsmiljön blir om den präglas av stoiska och stolta människor som porträtterar sig själva som helt ofelbara. Been there, done that och det var fasiken inte hälsosamt för någon. Varken för individerna, organisationen eller dess lönsamhet. Så gör du något dumt eller fel, be om ursäkt för det (utan att varken förminska eller förstora dig själv eller problemet). Det gör gott för alla.

Så summa summarum har det varit en bra men trött vecka. Hur har du haft det?

Föregående

Livet är ett äventyr

Nästa

Ledarskapstrender och framtidens ledarskap

8 Kommentarer

 1. Profilbild

  Jag känner igen mig, det där med att inte leverera så som man vill. När jag var och reste 9 dagar runt i Finland + en helg i Riga så hade jag inte alls så mycket tid för bloggen + mejlen som jag är van vid. Trots att jag hade förberett lite innan – och det skapar liksom en stress. Ännu värre är det ju om man blir sjuk också eftersom man inte kan styra över det. Men sånna perioder kanske är nödvändiga ibland… Och med bloggande är jag övertygad om att vi läsare alltid förlåter 😉 <3

  Kram!

  • Clara Löfvenhamn

   Mmm, den där känslan av stress och otillräcklighet suger verkligen! Men tror verkligen att du har en poäng i det du skriver. Ibland skiter det sig bara och det är väl bra om de stunderna också kan få synas också, om än så med ens frånvaro? Stort tack för peppen kring det, det värmde verkligen supermycket! Stora kramar <3

 2. Profilbild

  Tycker alltid att det är svårt att uppdatera som vanligt på resande fot, vi har full förståelse vettu, och jag röstar alltid för kvalitet före kvantitet!

  • Clara Löfvenhamn

   Och jag förstår VERKLIGEN varför! Det var inte alls enkelt denna gången när orken var så knapp och det hände så himla mycket kuligheter 😀 Håller med dig om kvalitet före kvantitet, det känns aldrig bra att lägga upp något bara för att alltså. har man inget vettigt att säga kan man väl lika gärna vara tyst och njuta av lugnet liksom 😉 😀

 3. Profilbild

  Inga problem, vi förlåter! Ser fram emot en shitload av bilder från äventyret så det är bara att sätta igång att leverera. 😉
  Skämt åsido, man kan väl få vara mänsklig, även om man är bloggare? Så tänker jag i alla fall.
  Hoppas det blir bra i Sälen!

  • Clara Löfvenhamn

   Hahaha! Så härligt att höra, det kommer att komma massvis med bilder allteftersom här alltså. Även om kameran också har fått lite semester, hähä. Stort tack för omtanken och peppen min vän, den värmde gott 😀

 4. Profilbild

  Åh, jag är också så himla trött nu efteråt. Började piska mig själv lite för att jag inte var ute och maxade vintern idag, men alltså, jag blir inte frisk! Och pigg! Aptrist. Men imorrn ska jag ut och åka skoter i alla fall.

  Det var så kul att få hänga några timmar och lära känna dig lite mer – du har en härlig energi 🙂
  Kram och krya på dig!

  • Clara Löfvenhamn

   Det var så himla fint att få träffa dig med IRL Katta – bär med mig vår skogspromenad som ett fantastiskt minne. Hoppas att förkylningen har slät helt nu och att är både frisk och pigg igen! Kramar från södern <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se