Omväxlande dagar

God morgon! Är allt bra? Jag mår fint. Är morgontrött i sedvanlig ordning men glad ändå. Det har, trots min dipp häromdagen, varit en väldigt fin vecka! Gillar ju när det händer saker och är omväxlande dagar. Är därför jag inte bloggar på heltid. Det hade varit kul men jag hade också snabbt upplevt det som lite enformigt i längden.

Clara Löfvenhamns omväxlande dagar i arbetet med Bossbloggen

Dorro fångade mig i koncentrationens hetta i tisdags! Foto: Dorotea Pettersson

Tillbakablick

Varierande var ledordet! I tisdags brände jag ju av till Göteborg och fick träffa mina grymma bloggkollegor Maja och Dorro. För mig och Maja var det första gången som vi sågs IRL och det var sjukt mysigt att få hänga med henne och hennes ursöta son. Efter det fortsatte jag och härliga Dorro att planera vidare på vårt gemensamma projekt: det kommer att bli riktigt, riktigt bra. Efter det har veckan inneburit allt från poddjobb till artikelskrivande, slappande och adminjobb.

Veckans bästa

Att jag botade min egen sommarångest med att först ligga ute i solen en timme och sedan grilla dagens lunch! Kunde ju sitta ute i trädgården och jobba medan maten lagades så då kändes det genast mycket mer som sommar. Dagen i Göteborg var fantastiskt givande likaså som torsdagens tjejmiddag. Gud så fint det var att få blanda jobbsnack med samtal på djupet, politik och mänsklighet över Carros sinnessjukt goda mat och ett glas vin. Plus att jag fick Skype:a med fina Jennifer igår, fasiken vilken lyx det är med så grymma kollegor som jag har alltså.

Girls

Så himla fina tjejer alltså!

Veckans sämsta

Att människor man bryr sig om går igenom svårigheter: det är aldrig roligt.

Veckans utmaning

Att hålla rutinerna med mat, sömn och motion visste jag skulle bli en utmaning när schemat är intensivt men jag har fasiken skött alla pusselbitar med bravur.

Framåtblick

Den här helgen kommer nog att gå i städningens och vilans tecken. Sådär sexigt men när vardagen går i hundranittio är det skönt att skruva ner tempot på helgen.

Otto!

Och igår alltså. Då äntligen fick vi träffa vår senaste familjemedlemmen: lilla Otto! Det är min svåger och hans fina tjej som har blivit med valp och det är den sötaste och fluffigaste lilla bollen jag har träffat. Så himla fin!

Veckans ledarskapstanke

Den här veckan har tankarna kretsat en hel del kring självledarskap och bussresan till Göteborg ägnades mestadels åt att filosofera kring vilken ledarroll som är svårast egentligen? Den där du leder dig själv eller den du leder andra? Hehe, välkommen in i mitt huvud liksom. Kom givetvis inte fram till något entydigt svar eftersom jag tänker att vi alla har våra olika utmaningar och fallenheter i våra ledarskapsuppdrag men det är roligt med tankegåtor av den sorten med tycker jag.

Har du några tankar kring vad som är lättast/svårast: att leda dig själv eller andra? Och hur har din vecka varit?

Liknande inlägg:

Föregående

Podcast in the making

Nästa

Så skriver du en affärsplan

2 Kommentarer

  1. Haha, tacksam för att du fångade mig på bild lite inkognito! 😉 Men fin bild ändå. Den summerar kvällen bra.
    Veckor måste inte vara 100% super. När de är 85% positiva så är det lättare att acceptera de där 15% som inte är helt kanon.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se