Hej! Mitt namn är Clara Löfvenhamn och det är jag som driver Bossbloggen.

Jag är född och uppvuxen i Stockholm men bor just nu i Lund tillsammans med min sambo och våra två katter. Jag försöker (som så många andra) att balansera livets glädjeämnen och sorger bäst jag kan. Är glatt sinnad, extremt social, starkskör och vetgirig. Vilket speglas i den här ledarskapsbloggen där affärsliv mixas med kreativitet och högklackad storstadspuls varieras med skog och mossa.

Här är texten om Clara Löfvenhamn

Foto: Emilia Westerström

Mina kompetenser & färdigheter

Jag är ledarskapsutvecklare och har utbildning och arbetslivserfarenhet inom ledarskap, organisationsutveckling, försäljning, inköp, projektledning och Lean management. Det är min nyfikenhet och vilja att skapa ett bättre, mer hälsosamt och jämställt arbetsliv som gjort att jag skapat Bossbloggen och dess mix utav teoretiska kunskaper om ledarskap tillsammans med mina och andras praktiska erfarenheter är unik. Den lanserades i juli 2016 och målet är att utveckla morgondagens ledare genom att utbilda, stötta, utmana och inspirera både den som redan är chef eller drömmer om att bli det!

Bossbloggen är en mötesplats för oss som vill lära oss mer om ledarskap och prata om affärsliv, karriär och personlig utveckling. Och du är varmt välkommen att vara med du också! Det är bara att följa Bossbloggen på Facebook, Twitter, Instagram och Bloglovin’.

Vill du komma i kontakt med mig sker det lättast på: clara@bossbloggen.se

Clara Löfvenhamn

Foto: Zeynep Seitomer