Hej igen! Så, ska vi göra ett nytt försök? Känner mig fortfarande lite ur balans och ledsen och är helt mjölksyrig efter sjukgymnastiken men vi testar. Den här veckan är skönt nog rätt så stillsam. Har mycket att göra men också tid till att få saker gjorda i ett sjyst tempo.

Manson of Madness
I fredags så fajtades vi mot ett jättestort monster och vann.

Måndag

Idag är det skolarbete, fakturering och skrivande som står på schemat och ett par av de sakerna kommer förhoppningsvis att kunna göras ute på gräsmattan. Behöver känns lite sol på nästippen.

Tisdag

I morgon vankas det jobb för Innovationscenter för landsbygden större delen av dagen. Har mycket att göra där och jobbat lite här och lite där senaste veckorna så det ska bli skönt att få sätta sig ner och jobba undan.

Onsdag

Börjar dagen med frukostevent och har ett möte i Malmö. Sedan blir det att jobba där jag känner för att vara under eftermiddagen innan vi ska åka och titta på hus.

Torsdag

Har ledarskapscoachning på morgonen och sedan blir det kontorshäng fram till på eftermiddagen då jag ska åka in till Malö på en nätverksträff.

Fredag

Föreläser på Svedala Företagarmässa så är du i krokarna: kom förbi! Har en känsla av att mycket roligt nätverkande väntar.

Dessert
Resten av helgen har gått i städandets och ätandets tecken, typ som den här goda ananasglassen. Inte bara lägenheten fick sig en omgång utan igår storstädade vi också bilen och M’s cykel. Sjukt goa projekt att ha överstökade!

Bloggmässigt har jag inte riktigt hunnit samla tankarna om vad som komma skall. Därför så får det bli en överraskning även den här veckan – är ändå rätt skönt att vara spontan ibland.

Vad säger du? Vad ser du fram emot under veckan?