Hej, hej! Hur är läget? Här är det finemang. Lite tröttmössa men det kan en ju få vara när man inte lyckades somna förrän halv sju (!) i fredags morse och sedan dess har lyckats totalvända på dygnet i sin strävan att sova så mycket som möjligt. Sådär lyckat. Men ja, fortfarande värt det för att få in tentan och förkylningen känns ändå också bättre. Det var dock plågsamt i morse när klockan för en gångs skull ringde.

Cat

Här är en som inte är ett dugg nöjd med att matte jobbar som vanligt igen. Hon har varit arg som ett litet bi hela förmiddagen idag för att vi inte ligger och sover som sig bör.

Nytt år, ny vardag! Eller?

Vi har ju inte hunnit prata så mycket om det nya året än (tänkte vi kan göra det senare i veckan) men som det ser ut nu kommer det inte bli några feta nyårslöften från min sida. Snarare blir det att fortsätta leva prick som vanligt och jobba vidare med de stora bitarna: mitt företag, bloggen, min examen och styrelsearbetet. Ett steg i taget liksom. Veckan som kommer blir en blandning av dem alla.

Måndag

Kickade igång morgonen här med ett telefonmöte med Emilia. Typ världens bästa start på veckan att få ge sig ut och gå, prata om jullovet och det kommande året och avrunda det med frukost. Nu blir det att skriva till och från hela eftermiddagen och ikväll vankas det styrelsemöte.

Tisdag

Börjar morgonen nere på stan med att träffa Emilia för att jobba och käka frulle ihop. Sedan följer ett nätverksmöte och, och, och… Något jag längtat efter i flera veckor – min första tid för sjukgymnastik. Som jag ser fram emot det!

Onsdag

Mentorsträff i Malmö väntar mer eller mindre hela förmiddagen. Dels med gruppen som utgör NyföretagarCentrums mentorsprogram men sedan också med min mentor. Ser fram emot att få bolla mina tankar och min plan för året så pass tidigt!

Torsdag

En sak som kommer vara sig lik i år är att ha minst en, helst två, helt tomma dagar i kalendern varje vecka. This is that day!

Fredag

Åker jag till Växjö för att avsluta höstens delkurs och påbörja vårens uppsatsskrivande. Nu är det “bara” två och ett halvt år kvar, hehe.

Cupcake

Kan ju inte fota mat för fem öre alltså så den här skönheten till cupcake får ju inte den solglans som den förtjänar. En av gästerna till nyår hade med sig, vi åt den sista igår och jag drömmer fortfarande om den. Kanske borde testa att lära sig baka mer i vår?

Och ja, däremellan ska det förstås också skrivas för nu är tanken att jag ska börja blogga varje dag igen efter jullovet. Tjoho! Alltså så hörs vi snart igen – och redan i morgon vankas det en artikel om att vara omgiven av idioter.

Vad ska du hitta på i veckan? Händer det något kul?

Liknande inlägg: