God morgon, god morgon! Eller god förmiddag kanske. Men det är typ morgon för den här sjusovaren så oavsett hur länge du har varit vaken hoppas jag att morgonen har varit fin.

Jag känner mig extremt laddad efter helgen. I lördags var det middag och spelkväll som gällde vilket var väldigt roligt och igår var jag förvisso jättetrött och liten och ynklig men eftersom jag ändå fick vara det i lugn och ro så vände det fram emot kvällen. Då fick jag även ork nog att återuppleva en gammal tradition med att köra lite hemmaspa, färga hår och ögonbryn och allt sånt som bara är så jävla tråkigt men blir mysigt om det är rent i lägenheten, det är söndag kväll och man kan få gå runt och dutta i lugn och ro. Fin uppladdning för nu känner jag mig liksom på bana direkt även om det blev lite sovmorgon idag.

Ny vecka, samma utmaningar?

Som vanligt börjar dagen i soffan och eftersom det seriöst är så grått ute var jag sugen på te. En annan parentes är att jag är kär i denna isblå färg på naglarna.

Ny vecka, samma utmaningar?

Det kanske inte låter som en superpeppig vecka när man ställer sig frågan om det är samma utmaningar som väntar under dagarna som kommer men det är väl lite så livet ser ut? Oftast är det samma saker som gäckar oss? För mig är det balansen mellan alla olika projekt, att vara ledig och att inte ha orimliga mål med min produktivitet som gäller. Ska vi kika på hur veckan ser ut?

Måndag

Om en liten vankas det telefonmöte med en blivande bloggkollega och sedan ska jag äta lunch med min mamma som kommer till stan. Har dessutom en miljon bokföringsfrågor till henne och utöver det ska här bara spenderas tid i skrivbubblan.

Tisdag

Eventuellt väntar ett frukostevent på morgonen, möte med Petra och förhoppningsvis att träffa Nellie på eftermiddagen. All övrig tid är det skrivstuga som gäller.

Onsdag

En fika inleder dagen och sedan är det att hamra tangentbord – ni hör, blir relativt samma, samma hela veckan. Men det är bra! Jag har lite av en overload med artikelidéer just nu och blir bara frustrerad om det inte blir verklighet av dem.

Torsdag

Fyller mitt hjärta 30! Så det ska firas så mycket som möjligt utöver att jag har några möten i Malmö.

Fredag

Är det helt tomt i kalendern än så länge. Kors i taket. Vi får se hur länge det varar, om jag känner mig själv då vill säga.

Ready, steady

Och här sitter jag, något sammanbiten eftersom tiden sprang ifrån mig. Men vi hörs snart igen!

På bloggen i veckan kommer det förmodligen att bli lite prat om högkänslighet, jag har mentalt förberett en artikel om mål och målsättning och vem vet? Kanske HBO svarar om bilderna till Game of Thrones-artikeln.

Berätta nu, vad ska du hitta på i veckan?