Nu är det helg igen

God morgon! Hur står det till? Med mig är det bra! Har en lätt migränkänning och är lite trött men det är jättefint detta till trots. Börjar landa mer och mer i att jag inte måste vara i toppform varje dag för att det ska bli en bra dag. Framförallt inte när en ledig, obokad dag breder ut sig framför en och man kan ligga i sängen hela dagen om man nu känner för det, hähä. Kan inte förstå att nu är det helg igen men tänker absolut njuta så mycket som möjligt av den!

...

Trött och glad har nog varit ledorden för den här veckan. Trött av bra anledningar alltså och ja, glad av desamma!

Tillbakablick

Jag tycker veckan som gick har varit bra. Den har varit en klassisk mellanvecka där lite roligt händer men inget extraordinärt och man jobbar på i sakta med målmedveten takt. Inte fel!

Veckans bästa

Finns så många guldkorn från den här veckan att de faktiskt förtjänar ett eget inlägg men det har varit en så fin mix av allt. Jag blev inbjuden till MittFöretag-mässa i onsdags och det var som vanligt supertrevligt. Inte minst för att jag träffade några fina bossbrudar där! Jag har också fått hänga med helt fantastiska människor som Alex och Agnes bakom Lagningsbloggen. För att inte tala om kvällen igår med mina älskade småsyskon. Vet inte hur många jag låg dubbelvikt av skratt alltså.

Lecture

Såg Charlie Söderbergs föreläsning för tredje gången och han briljerade som vanligt. Fick även se mitt livs första hypnosshow och det var en upplevelse jag sent kommer att glömma.

Veckans sämsta

Att jag inte fick upp fredagens blogginlägg som jag hade tänkt. Avskyr när man inte hinner med sitt grundarbete ordentligt och får nog jobba vidare med att acceptera att det är okej att inte göra det ibland. Att jag “i regel bloggar en gång om dagen” innebär ju att det är okej att man missar det någon gång om någonting dyker upp eller om schemat kör ihop sig. Kan vi hjälpas åt att påminna mig om det?

Veckans utmaning

På sjukgymnastiken i måndags så ökade vi belastningen ytterligare och ja, de satte klart sina spår. Kände mig stark fysiskt men jag var så trött i huvudet att jag inte fick några knop gjorda alls dagen efter och det spillde såklart över lite på resten av veckan. I gengäld var det inga problem att ge sig ut och jobba mina intervaller på torsdagen så jag blir trots allt allt mindre påverkad även om det sker gradvis.

Friends

Eftersom den här fina människan fyllde år i torsdags och vi både hade framgångar att fira så bestämde vi oss för att dra ihop en bubbellunch, mycket bra koncept!

Framåtblick

Som det känns just nu så kommer jag spendera den här dagen i sängen och vara både offline och skärmfri. Vila. Läsa. Pilla navelludd. Läsa lite mer och kanske vila lite till. Hade egentligen velat åka ut till stallet och rida men ja, ibland får man inte alltid som man vill. Ikväll är det dags för kompisfamiljen att spela klart den senaste expansionen av brädspelet Sçythe och i morgon har jag ingen aning om vad vi ska göra. Känner jag mig pigg får jag nog tjuvstarta lite på hemtentan!

Veckans ledarskapstanke

Den här veckan har jag, på rejält avstånd, fått följa hur riktigt dåligt ledarskap kan se ut och vad det får för effekter. Skrämmande sådana. Nio gånger av tio när grupper pekar ut en syndabock är det ofta gruppen som det är fel på – inte syndabocken. Men ibland, den där tionde gången, så ligger det sanning i påståendet och då kan det blir extra tumultartat om personen som missköter sitt uppdrag, utövar maktmissbruk etcetera är chef. Så hemskt. Framförallt för de inblandade och jag håller tummar och tår för att det går att trassla ut i slutändan så att man kan bromsa det skenande tåget och börja om från början igen.

Men ja, det var min vecka det. Hur har din varit? Hur har du haft det?

Liknande inlägg:

Föregående

Äntligen dags för hemtenta

Nästa

Guldkorn och stunder jag minns

2 Kommentarer

  1. Fina Clara! Det var SÅ roligt att träffa dig – fick så mycket bra att tänka på, och gick typ på moln sen haha. Hoppas du får en fin helg och kan ladda batterierna och mysa till det på ett eller annat sätt. Kram!

    • Clara Löfvenhamn

      Det var en ömsesidig glädje vill jag lova! 😀 Har tagit en jobbstund nu för att fixa en sak här på sajten som jag upptäckte var fel men annars laddas batterierna för fullt. Är nästan så rastlös att jag funderar på att baka något och då har jag vilat på bra 😉 😀 Vi hörs och ses snart igen! Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se