Nätverkstråd!

Hej, hej! Hur står det till? I dag tänkte jag att dagen på Bossbloggen ska gå i nätverkandets tecken. Dels var det länge sen sist men också eftersom vi har en hel del nya läsare (varmt välkomna hit!). Vad sägs om den planen?

Min ambition med Bossbloggen är ju att det här ska vara en mötesplats för oss som gillar att snacka ledarskap och utbyta erfarenheter och tankar kring detta superintressanta ämne. Det i sig blir ju också ett slags nätverkande och jag hoppas att ni vill vara med på den här nätverkstråden som jag tänkte starta för att vi ska presentera oss lite närmare för varandra!

Clara Löfvenhamn startar en nätverkstråd på Bossbloggen

Hej, här är jag från mitt kontor. Ska spela in veckans vlog strax – därav att jag är så omgiven av sådant mörker.

Nätverkstråd

Jag heter:

Clara Löfvenhamn

Jag gör:

Är egenföretagare sedan 1,5 månad tillbaka. Jag driver Bossbloggen och håller på att bygga min verksamhet som ledarskapsutvecklare. Hjälper även andra att vässa sin närvaro i sociala medier.

När jag inte jobbar:

Så hänger jag med vänner, spelar brädspel, går ute i skog och mark, rider samt äter och dricker så gott som möjligt!

Vad sägs? Presentera gärna dig själv med dessa (eller andra) rubriker i kommentarsfältet. Även du som hängt här ett tag får gärna presentera dig! Även om jag har koll på vem du är så finns här en del som kanske inte vet det så passa på att nätverka ni med!

En rolig tajmning med dagens ämne är att jag idag är med i Nina Jansdotters och Marie Hagbergs podcast Nätverkspodden och pratar om Influencer Marketing. Vi går igenom grunderna för vad en influencer är och hur man som företag kan arbeta med influencers. Om det är ett ämne som du vill veta mer om så kan du lyssna på det avsnittet här!

Clara Löfvenhamn har en nätverkstråd på Bossbloggen

Jag vet inte om ni har sett den nya trenden med nätverkstrådar på LinkedIn? Oavsett vilket så var det därifrån jag helt fräckt snodde denna rubrik: hej, hej!

Men nu, nu lämnar jag över ordet. Hej och vem är du?

Liknande inlägg:

Föregående

Fem tips för en hälsosammare arbetsplats

Nästa

Skapa ditt drömföretag

20 Kommentarer

 1. Hej!
  Kul grej. Man undrar ju liksom vilka som hänger här inne. Jag tar dina rubriker rakt av 🙂
  Jag heter: Helén Karlsson
  Jag gör: Arbetar som koordinator på Linköpings universitet och den 1 juni börjar jag som enhetschef på antagningsenheten. Det ska bli spännande och jag får lära mig mer och utvecklas som ledare.
  När jag inte jobbar: tränar jag en del, både styrka och löpning, men gillar även att vara hemma med min man och hund. Vi ska just nu påbörja en jätterenovering av min mans föräldrahem som vi ska flytta till vad det lider. Så det upptar en del av min tid just nu.
  Kram Helén

  • Clara Löfvenhamn

   Hej Helén! Ja visst gör, blir ofta trevligare stämning om man har ett hum vilka andra som är med på partyt liksom. Stort grattis till nya jobbet! Let ska bli roligt att få följa ditt avancemang vidare 😀 Låter som ett spännande, och stort, projekt med husrenoveringen. När uppskattar ni att ni kan flytta in?

 2. Jag heter: Emma Hällbacka
  Jag gör: bloggar om min resa från soffpotatis och känsloätare till marathonlöpare och löpcoach. Håller på att utveckla mina löpgrupper och min blogg, driver bloggnätverket Bloggar om hälsa och drömmer om en egen kollektion med färgglada träningskläder för kvinnor i alla storlekar och former.
  När jag inte jobbar: tränar jag rätt mycket, gillar att avnjuta kyld dryck i varmt sällskap, spelar spel, kollar på skräp-tv och samlar på lego.

  <3

  • Clara Löfvenhamn

   Grymma Emma! Det är en fröjd att följa din målmedvetenhet i sociala medier. Måste säga att “kyld dryck i varmt sällskap” var en fantastiskt fin beskrivning och att jag älskar legosamlandet. Hur började den hobbyn egentligen?

 3. Rikard Vedin

  Hej alla!
  Jag heter Rikard Vedin.
  Jobbar normalt som projektledare för installation av industriportar och dockningar, dock inte just nu.
  Är på väg tillbaka efter att ha gått in i den berömda väggen i vintras men vid gott mod.
  Fritid har jag emellanåt och den läggs på familjen samt i garaget där det står en bizarr blandning av italienska och engelska bilar.
  Följer Bossbloggen sedan jag lärt känna Clara i ett gemensamt projekt och uppskattar henne och hennes ideer. Försöker hitta områden i mitt arbete där jag kan applicera de tankar som jag får av att läsa bloggen.
  Ha en fin dag!

  • Clara Löfvenhamn

   Hej Rikard, vad glad jag blir av att du skriver. Du är bara så grym och du vet att jag hejar på dig på din väg tillbaka! Himla tur att vi lärde känna varandra i det projektet innan jag slängde mig ut i det här äventyret 🙂

 4. Kul!
  Jag heter: Carin H Brander
  Jag gör: Jobbar som IT-konsult, främst med webbutveckling men hoppas på att kunna dra mig mer mot agil coach/projektledning när jag kommer tillbaka från föräldraledigheten – som är vad jag gör just precis nu.
  Sen bloggar jag under devisen “En blogg om en enklare vardag”. Vad det innebär beror lite på vad som intresserar mig för stunden – vardagsliv med småbarn, verktyg och metoder för att jobba effektivare, test av prylar som ska göra livet lättare är några grejer.
  När jag inte jobbar: Tar jag hand om barn mest. Skulle önska tid för träning och socialt liv men den tiden kommer senare.

  • Clara Löfvenhamn

   Hej Carin! Vad glad jag blir av att se dig här fastän jag inte har lyckats lösa problemet med RSS-koden ännu 😉 🙂 Känns väldigt klokt att ta en sak i taget och anpassa både liv och bloggens innehåll därefter. Spännande med agil coachning och projektledning sedan i framtiden – det kommer jag vilja höra mer om när det är dags att du börjar jobba igen!

   • Nej men vet du, jag trodde du hade fixat det för du har börjat dyka upp igen 🙂

    • Clara Löfvenhamn

     Haha, nope! Tänk, för en gångs skull har det då kanske löst sig av sig självt. Moahaha, vad underbart glad jag blev nu! Det har varit en sådan klump i magen denna eftersom jag inte hade någon aning om hur den skulle kunna lösas 😉 🙂

 5. Hej Clara
  Jag Hoppar in i din tråd också.
  Mitt namn är Marie Wetterstrand och jag äger och driver företaget way2grow.se där jag hjälper ledare/företag och individer att hitta sin fulla potential.
  Gör detta via ledarskapsutveckling så som coachning och mentorprogram.
  Har en 20-årig bakgrund inom ledarskap i olika branscher. Jag älskar att hjälpa andra människor att utvecklas och är så glad nu att kunna göra det på heltid och under min egna flagga.
  Jag har en blogg under http://way2grow.se/blogg/
  Inläggen och artiklarna går också att läsa i min profil på Linkedin – Marie Wetterstrand.
  Till vardags så gillar jag att vara ute i naturen och , umgås med vänner. Älskar att resa och min senaste resa var till Japan som jag verkligen kan rekommendera för den som ännu inte varit där.

  Tack också för en bra blogg Clara.

  • Clara Löfvenhamn

   Hej Marie, självklart ska du göra det! Du är ju en av mina nätverksinspirationer med din härliga energi 😀 Alltså, Japan är ett av mina många drömresemål alltså. Vad tyckte du var bäst med landet och resan?

 6. Jag heter:
  Maria Björkman

  Jag gör:
  Är chef på studieförbundet ABF på Gotland, samt den här mandatperioden även Socialnämndens ordförande i Region Gotland. Räknar också in bloggandet som min sysselsättning, även om jag inte tjänar några pengar att tala om genom den. Än!

  När jag inte jobbar:
  Oj oj, jag har MASSOR av saker jag gör alldeles för lite av, eftersom mina två jobb tar en väldans massa tid . Men släktforskning är en passion, meditation varje dag och yoga så ofta tillfälle ges, sociala medier och bloggen gillar jag att hålla på med, och alltid lära mig mer om möjligheterna på Internet och ny teknik. Jag älskar att virka och läser gärna böcker. Att kolla på TV-serier tycker jag är den bästa avkopplingen. Typ så.

  Det här tycker jag var en så bra idé, att jag gärna lånar den rakt av till min blogg. Kul att veta lite om sina läsare, ju!

  • Clara Löfvenhamn

   Klart du får låna vidare konceptet Maria! Att få lära känna andra är ju bara så himla roligt (Mvh Nätverksnörden) 😀 Visst är det märkligt hur tiden inte alltid räcker till för alla roliga saker som en vill hitta på och göra? 😉 🙂

 7. Jag heter: Dorotea Pettersson

  Jag gör: Jag är tidscoach & författare. Jag hjälper människor förstås sig på sitt förhållningssätt till tid och hjälper dem att styra upp. Det blir mycket planering, struktur och prat om prokrastinering. Och så skriver jag om Bullet Journaling och gör instruktionsfilker om det. Världens roligaste.

  När jag inte jobbar: Jag är en Netflixare – alltså jag ser på film och serier. Umgås mycket med vänner och familj. Och jag är en livsnjutare. Älskar att se det lilla och bli glad för det.

  • Clara Löfvenhamn

   Haha, underbart att vara Netflixare. Jag är fortfarande grön i det forumet men det är en grym avkoppling att få följa en serie så enkelt som man kan göra där också. Har du någon/någon favoritserie som du vill tipsa om?

 8. Alexandra J.B

  Vad roligt med nätverkstråd här också! =)

  Jag heter: Alexandra J.B

  Jag gör;

  Hjälper människor att må och fungera bättre genom coachande samtal, föreläsningar och workshops. Jobbar med förändringsarbete på individ nivå men också företagsutveckling mot företag, kommuner och organisationer genom mitt samarbete med Tomas & Dennis. Förutom det skriver jag en del och tycker om att utbilda inom hälsa och näringsfysiologi.

  När jag inte jobbar så passar jag på att resa så mycket som möjligt. Senaste åren snittas 12-15 länder/år, haha. Frihetssjäl delux 😉 Älskar att laga mat och att skriva. Träffar gärna vänner och njuter av livet, både stort och smått.

  Tack för en toppen blogg Clara! 🙂

  • Clara Löfvenhamn

   Haha, 12-15 länder per år låter helt fantastiskt! Du är verkligen en grym inspiration både när det gäller att driva företag och privat Alex. Ser verkligen fram emot att kunna tillfredsställa min frihetstörstande själ deluxe i detta nya arbetsliv 😉 🙂 Tack för att du är med och hänger här! Är väldigt glad för det 🙂

 9. Vilken rolig tråd!

  Jag heter: Malin Sigefjord

  Jag gör: jobbar “privat” som chef på en ekonomiavdelning i ett industriföretag. Driver också bloggen LiteLängre, som även är del i nätverket Bloggar om hälsa, utbildar mig till yogainstruktör och läser (snart) kommunikation.

  När jag inte jobbar: är jag mamma till två knoddar, tränar inför Nattvasan och frilufsar. Yogar och mediterar, tänker och skriver.

  • Clara Löfvenhamn

   Kul att du tycker det Malin! Som värd för detta kalas vill att ni ska lära känna varandra lite närmare också 🙂 Spännande med kommunikationsstudier, har du något intention med dem som du vill och kan dela med dig av?

Kommentera

© Bossbloggen.se