När man vaknar och tror att det är måndag…

… och så visar det sig att det är lördag. Tjoho! Alltså blev det sovmorgon för mig idag igen, hehe. Men nu är jag up and about. Hej! Hur är det med dig? Med mig är det fint eftersom jag tog det så lugnt igår. Har mått riktigt kasst av antibiotikan den här veckan så att jobba halvdag med bloggen igår var en bra plan. Sedan halvsov jag bort resten av den framför Buffy the Vampire Slayer: precis vad jag behövde.

In action

Var väldigt roligt att se hur mina vloggtimmar har gett resultat när jag befann mig här och gjorde ett klipp för Metro Jobb. Kändes ju som rena semestern att bara få prata och slippa allt med ljus, filmning, ljud och produktionen efteråt. Det får grymma Valerie göra den här gången istället!

Tillbakablick

Veckan har som ni redan vet spenderats i Stockholm. Åkte upp i ottan i måndags morse och hem igen i torsdags kväll. Otroligt roliga dagar även om jag inte hann vara särskilt social. Men ja, så kan det vara. Ser fram emot att kunna åka upp på lite mer regelbunden basis, då behöver det ju inte bli så intensivt varje gång.

Veckans bästa

Vart börjar man? Det har ju varit helt fantastiska dagar i Stockholm. Jag har lärt mig massor och fått träffa så otroligt trevliga och spännande människor. Att dessutom hinna fika med Paula, Isa, Frida och Paulina var en grym bonus. Men som vanligt har det också varit helt fantastiskt att få hänga med er på både bloggen och Insta Stories och få prata om allt möjligt.

Mara

En av de bästa sakerna är klart också att få uppdateringar om det här lilla trollet som störttrivs i sitt nya hem och mår alldeles förträffligt. Så glad för det!

Veckans sämsta

Antibiotikakuren, fy fan vad dåligt jag har mått av den. Men igår var sista dagen så hoppas innerligt att det konstanta illamåendet och de vansinniga magsmärtorna snart är över och förbi.

Veckans utmaning

Att inte hänga med familjen. Borta är bra men hemma är klart bäst. Vi har kompenserat saknaden med att dunderdosera soffmys alla fyra nu sedan jag kom hem, så fint!

Women for Leaders

Fick träffa Eva och Jeanna hela två gånger dessutom, väldigt lyxigt. Här ifrån Women for Leaders event med Veckans Affärer. Så sjukt trevlig kväll alltså, man måste ju bara älska diskussioner om viktiga saker och att få möta så många kompetenta och grymma kvinnor på samma gång.

Framåtblick

Jag har en del prylar som jag inte har hunnit med medan jag varit borta så helgen kommer att vikas åt lite jobb och desto mer vila. Ikväll är det säkert brädspel som står på schemat och i morgon kommer våra föräldrar förbi på middag. Så det blir en fin blandning av allt.

Veckans ledarskapstanke

Först och främst vill jag lyfta fram Rättviseförmedlingens Instagram-post från igår där de presenterade resultatet från Brittiska Filminstitutets studie som visar att 28 procent av karaktärerna på bioduken är kvinnor. Vi ligger alltså på samma nivå idag som för hundra år sedan! Hallå liksom. Det om något är väl beviset för ingenting händer av sig självt – ej heller jämställdhet.

Sedan tänkte jag också tipsa om podcasten På insidan där jag i veckan var med och intervjuades om allt ifrån till hur man är en bra chef, till hur man nätverkar och bygger varumärke i sociala medier. Några av mina favvoämnen alltså! För att lyssna: klicka här!

Hur har din vecka varit? Hiss, diss eller en blandning av allt?

Liknande inlägg:

Föregående

Svart som natten med gnistrande stjärnor

Nästa

Höstlöften 2017

2 Kommentarer

  1. ISA

    tycker du verkar varit SÅ social finis! Är så glad att vi sågs, du är en otrolig härlig och driftig tjej, sånt smittar ju av sig! Hoppas du får en lugn helg <3

    • Clara Löfvenhamn

      Haha, översocial skulle kunna vara mitt mellannamn om man får tro min sambo ibland 😉 🙂 Var verkligen supermysigt att få hänga med dig med. So far är den superlugn, galet skönt. Idag står det dock storstädning på schemat, sådär kul men ska bli skönt att ha det överstökat 😉 Hoppas du med får en mysig helg 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se