Mörkt ute, mörkt inne men ljust sinne

God morgon! Hur är läget? Jag mår fint. Försöker peppa mig till att skriva så det glöder i tangentbordet idag. Vilket kan behövas för det är verkligen kolsvart ute idag. Mörkt ute, mörkt inne men ljust sinne! Jag fortsätter att testa mig fram för vilket upplägg som passar mig bäst i den nya vardagen. Men vi börjar veckan med en tillbakablick…

Helgen i bilder

Galette

I fredags så träffade jag ju Emilia på eftermiddagen för att skriva och bolla tankar och idéer. Galet bra att ha en så fin bloggkollega nära att jobba med. Innan vi började jobba blev det dock mat och OMG att det var gott.

Ramen

Till middag fick jag ramennudlar som M lagade för första gången. Det ska han få göra fler gånger! Det och Prosecco var en fantastisk fin kombo. Sedan var det soffhäng som gällde resten av kvällen innan jag golvades av någon extrem insomnia som höll mig vaken till halvsex på morgonen. Vet inte om det var förkylningen som slog bakut eller vad. Men klarvaken var hon i alla fall.

TicTac

Så när lördag morgon kom var jag allt annat än fräsch efter två och en halvt timmes sömn och ett stycke förkylning. En som däremot var full i gasen var TicTac som pausade i busrejset på fåtöljens rygg.

Det är mörkt ute, mörkt inne men ljust sinne

Efter en stunds brädspelande blev vi uppringda av M’s syskon som var i stan. Så vi promenerade ner på stan för att träffa dem. Det var så dimmigt. Detta foto är rejält uppljusat så ni kan tänka er hur mörkt det var.

C

Trött, osminkad men glad! Det blev en tidigt kväll sedan vill jag lova.

Bossbloggen

Söndagen blev lugn den med. Gjorde ett litet jobbryck men datorn byttes snart ut mot…

Zelda

Att vara lite ledig!

TicTac

Vilket var sjukt uppskattat av katterna. Slutade med att vi alla fyra låg i en enda hög i soffan resten av kvällen. Eller ja, Tulo låg på armstödet, TicTac tog halva soffan och min högerarm medan jag och Mackan fick dela på den andra halvan. Mysigt värre!

Veckan som kommer

Den här veckan så kommer jag att fortsätta testa mig fram i vardagen. Idag blir det att skriva järnet, förbereda veckans vlog och vara med i min första podcast (sjukt spännande!). Sedan blir det en skön mix av möten, event och dagar hemma för att fortsätta skriva. Med lite tur släpper det här halsontet snart så jag kan åka till stallet i veckan med.

Vad har du för planer för veckan?


Tyckte du om detta inlägg? Klicka i hjärtat och dela det gärna vidare!
Du följer väl Bossbloggen på Facebook, Instagram, Bloglovin’ och Youtube?

Föregående

Hitta din passion!

Nästa

Olika typer av makt

10 Kommentarer

 1. Profilbild

  Att ha en bloggkollega sådär alltså, låter ovärderligt <3

  • Clara Löfvenhamn

   Det är superfint! Är så glad över alla er som jag har lärt känna genom bloggar, Facebook och live det senaste halvåret. Ni peppar och inspirerar mig varje dag <3

 2. Profilbild

  Så fin bild på katten!!! Tack för i fredags!

 3. Profilbild

  Det där låter ju som en grym vecka!

  Mina planer för veckan är att bocka av en himla massa plugg, innan jag hoppar på tåget upp till Örebro för en helg med ambassadörsutbildning för Emax – så peppad!

 4. Profilbild

  Krya på dig snabbt nu när du har en sådan spännande vecka framför dig, låter som roliga planer!

  Mina planer finns på bloggen, men det är mest skolplugg som vanligt. Samt lite bloggjobb då såklart 🙂

  • Clara Löfvenhamn

   Ja än så länge är den superfin måste jag säga. Betydligt mer sansat tempo än de senaste två veckorna. Tyvärr verkar inte halsontet ge med sig såpass att det blir någon ridning (vilket är trist) men så kan det vara 😀 Ha en superfin vecka!

 5. Profilbild

  Spännande med Podcast. Min vän och jag har funderingar på att starta en, ja när jag är frisk. Kram

  • Clara Löfvenhamn

   Den ser jag fram emot att lyssna på Eva! Men smart att vänta tills man är frisk nog. Gjorde så när jag kom på Bossbloggen och även om det var supertråkigt att vänta så var det värt det. Det blev så mycket lättare och roligare då! Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se