Monyay

God morgon Monyay! Hur är det? Med mig är det fint. Var hemma sent igår så unnade mig sovmorgon till klockan nio idag och vilken veckostart blir inte lite bättre av det? Är fortfarande kvar i Stockholm, solen lyser med sin frånvaro men ja, livet känns bra ändå fastän jag saknar min lilla familj som sjutton.

Hello

Det har blivit många power naps i helgen och det är något jag kommer att fortsätta ta i veckan om jag behöver dem. Nu börjar uppladdningen inför Almedalen på riktigt och den består av mycket vila och research, haha.

Måndag

Idag ska jag jobba på förmiddagen och sedan är faktiskt planen att vara kompensationsledig för gårdagens arbetstimmar.

Tisdag

Var tänkt att vara en klassisk mötesdag där jag bokar in så många som möjligt medan jag är här men nu har de flesta av dem faktiskt blivit flyttade. Så det får bli en kombination av admin och möten i stället. Vilket känns toppen eftersom min adminhög är alldeles för stor för min smak.

Onsdag

Så blir det möte på förmiddagen och sedan hoppar jag på tåget till Skåne igen, tjoho!

Torsdag

Är obokad för att kunna jobba med det jag känner för i tempot som jag orkar med. Det vill säga att är jag pigg lär det bli mycket gjort och är jag trött, jaaa då blir det inte det.

Fredag

Midsommar! Vi har en så fin tradition att kompisgänget åker till en sommarstuga och umgås på midsommar, äter det man känner för och dräller runt i mjukisbyxor. Kommer bli fint!

Sushi

I helgen åts det en sushi som – inte – var av denna värld. Jag minns inte namnet på restaurangen men den ligger i utkanten av Gamla Stan och den kvalade lätt in på topp tre som bästa sushin jag någonsin ätit. Helt fantastisk!

Här på bloggen blir det som vanligt en blandad kompott av innehåll. Ett av de mer spännande ämnena (tycker jag) handlar om en liten, men för många sjukt svår sak… Att be om hjälp. Ett annat lästips är artikeln som jag har skrivit för Ideon Science Park med konkreta råd för man kan göra den kommande semesterperioden så smidig som möjligt.

Hur ser planerna ut för din vecka? Händer det något spännande eller blir det lugnt och skönt?

Liknande inlägg:

Föregående

Hur blir man digital nomad?

Nästa

Om elektriciteten inte fanns

2 Kommentarer

  1. Idag ska jag ha en pilatesklass utomhus. Det ser jag verkligen fram mot. Jag är ledig ända till midsommar så jag passar även på att vila upp mig. Den här våren har det varit tufft på jobbet med mycket att göra och ovana vikarier. På måndag börjar “riktiga” semestern.

    • Clara Löfvenhamn

      Så himla klokt av dig av varva ner inför semestern med lite pre-semester: fantastiskt bra. Blir ju sällan bra om man stressar in i kaklet inför sin ledighet så jag hoppas du får lugna, sköna dagar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se