Mitt första halvår som entreprenör

Hej, hej! Hur är läget? Jag hoppas du har det bra. Här är det PMS som präglar söndagen. Känner alltså mest för att krypa in i en grotta av mjuka, varma, luddiga filtar och kika fram igen lagom till mars. Inte städa lägenheten, jobba eller använda min hjärna. Men jag har ju utlovat ett blogginlägg om mitt första halvår som entreprenör och det ska ni givetvis få! Blir verkligen alltid på gott humör av att logga in här och få prata med er.

Under mitt funderande har jag dock insett att det är för många tankar och lärdomar för att få plats med dem i ett blogginlägg. Så idag kommer den första delen om mitt första halvår som entreprenör och vad som har hänt hitintills.

Clara Löfvenhamn från Bossbloggen sammanfattar mitt första halvår som entreprenör

Tänk om tonåriga Clara hade vetat hur det vuxna livet skulle kunna bli när hon satt på någon av de här bryggorna på Dalarö. Livet är allt bra häftigt ändå!

Mitt första halvår som entreprenör

Jag vet knappt hur jag ska börja beskriva det här halvåret. Detta är en av de mest omtumlande upplevelser som jag har varit med om. Skratt, svett, svordomar, tårar, stress och adrenalinpåslag om vartannat.

Under detta halvår har jag, utöver mitt dagliga arbete med Bossbloggen, tagit fram mina första tjänster inom varumärkesstrategi för sociala medier och som influencer. Men också hittat andra tjänster och produkter som jag inte hunnit förverkliga än. Plus en massa andra idéer som jag skulle vilja sjösätta. Har faktiskt fått feedbacken att det är något som en del av er vill läsa mer om det så jag kommer att skriva mer om det här framöver för er som är intresserade.

Jag har också jobbat med att skapa ett koncept för min ledarskapsmodell. Det är så  roligt att få se hur en idé växa och bli något större. Nästa steg är att skriva ett synopsis för att fortsätta förverkliga den. Shit, blir alldeles knäsvag bara jag tänker på det.

Sedan har det ju hänt en massa andra häftiga saker förstås. Bossbloggen fyllde ett år och det firades grandiost. Jag har fått prata om ledarskap och att vara en influencer i poddar och tidningsintervjuer, föreläst, varit med på TubeCon, ska vara med på Internet i Fokus. Men också blivit nominerad till mitt livs första bloggpris, fått en kontorsplats, hoppat fallskärm och börjat hjälpa kunder med hur de ska kunna bygga varumärke med hjälp av sociala medier.

Done!

Frihetskänslan som jag upplevde när jag hoppade fallskärm och den jag känner nu är på många sätt densamma coolt nog.

Detta är bara början…

Får nästan svindel när jag inser att det här bara är några av guldkornen av allt som hänt och dessutom att det här bara är början på min resa. Sex månader är ingenting när det gäller att bygga företag och nu är jag dessutom ännu inte helt frisk från min utmattning så jag har ändå tvingats att ta det lugnt.

Eftersom jag dessutom har börjat plugga gäller det att jag jobbar ännu smartare framöver för att kunna pulsen nere på en rimlig nivå. Det är jättesvårt vissa dagar. Men det känns mer rätt än någonsin. Jag älskar verkligen det här jobbet. Jag har aldrig känt mig så hemma som jag gör här: i mitt företag på mina villkor med mig själv som chef.

Kan inte ni andra som också driver företag dela med er av någon tanke från er första tid? Hade varit så inspirerande att läsa!


Tyckte du om detta inlägg? Klicka i hjärtat och dela det gärna vidare!
Du följer väl Bossbloggen på FacebookInstagramBloglovin’ och Youtube?

Liknande inlägg:

Föregående

Lördagstankar

Nästa

En extra växel

4 Kommentarer

  1. Så kul att läsa! Tänkt vad många roliga saker du hunnit med på bara ett halvår, bra jobbat!

    • Clara Löfvenhamn

      Ja och som dessa månader har ju bara flugit i väg alltså. Ska bli spännande att se vad som har hänt om ytterligare ett halvår 😉 😃 Stort tack för att du hänger med på resan!

  2. Så häftigt! Fortsätt så! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se