Min somriga arbetsdag i Göteborg

God morgon! Hur är det? Med mig är det fint. Sitter i Växjö och skriver dessa rader. Åkte upp redan i går och har ett möte idag på förmiddagen och i eftermiddag väntar skola och uppsatsopponering. Men, innan dess tänkte jag att vi skulle kika på min somriga arbetsdag i Göteborg och vad det var som jag gjorde där egentligen? Systemkameran glömde hon dock hemma så vi får överleva med mobilbilder i vanlig ordning.

Min somriga arbetsdag i Göteborg

Morning glory

För en gångs skull så ringde väckarklockan i ottan och redan före klockan sex vandrade jag med ett morgondrucket sinne mot stationen och fascinerades av hur skarpt soljuset var. Jag är ingen morgonmänniska men väl uppe, då är det fint alltså.

Filmning

Väl framme i Göteborg så mötte jag och Alexandra upp Fredrik för att filma korta promovideos. Liknande den som jag gjorde för UnionenPitch men betydligt proffsigare eftersom Fredrik är just det – proffs. Det var så grymt att få jobba med honom och jag kan (alldeles osponsrat) varmt rekommendera honom och WeeMedia för den som behöver rörligt material.

Filmning

Kan det bli mer meta? Haha!

Team

Alex briljerade framför kameran och det var en fröjd att beskåda resultatet vill jag lova.

Göteborg

Jag vandrade vidare mot ett kundmöte och efteråt råkade jag gå rakt in i Alex och Fredrik och joinade dem för lunch. Sedan blev det en spontan filmning till för en potentiell föreläsning och sedan så var det dags för två möten till. Det blir lätt intensivt dagar som denna men jag lyckades hålla ett skönt tempo hela dagen.

Natali

Dagens sista träff var med den här coolingen, Natali, som driver Facebook-gruppen StressGäris. Vi har lärt känna varandra via Instagram och det är jag innerligt glad för!

View

Så vips var dagen slut och jag hoppade på bussen ner mot Skåne igen och fick skrivflow. Så himla skönt att skriva kravlöst och bara se vad det är som växer fram medan det här vackra gröna susar förbi.

Hoppas och tror att det snart blir av att åka upp dit igen – det är verkligen en fantastiskt fin stad. Jag vet att det är några av er som bor där i krokarna: är det någon som vill ta en kopp kaffe nästa gång jag kommer upp?

Liknande inlägg:

Föregående

Dags för ny nätverkstråd

Nästa

En sten mindre

2 Kommentarer

  1. Alexandra J.B

    Grymt produktiv och kul dag vi hade! Fredrik dessutom, är riktigt GRYM! Tack för en härlig dag <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se