Min nya kontorsplats!

Hej! Hur mås det? Här är det bara bra. Sitter på kontoret och knapprar med en skön playlist i bakgrunden och försöker samla ihop kalendern inför nästa vecka. Min fackrepresentant knarrar med lite lätt (med all rätt) över att jag jobbar idag men det kändes välbehövligt. Det kliade i fingrarna efter att få skriva. Plus att jag behövde fota några efterbilder till er på min nya kontorsplats. Orar inte ens be om ursäkt för att de är kassa mobilbilder utan den minsta konstnärlig ambition utan utbrister bara i ett glatt och yvigt: tadaaaaa!

Här är min nya kontorsplats på Opus kontorshotell

Min nya kontorsplats

Det är nämligen så att jag har fått möjlighet att sitta lite hos ett kontorshotell här i stan (fem minuter hemifrån) och det är jag verkligen superduperglad för. Jag saknar fortfarande rutiner för det här nya arbetslivet och då känns det riktigt göttigt att få testa mig fram i olika former för att lära känna hur jag arbetar bäst. Så det är givetvis ämnet för veckan! Hade tänkt att bädda inklippet här men av okänd anledning så funkar det inte. Testa att klicka här eller smit in på Bossbloggens YouTube-sida för att se videon.

Nu har jag hunnit sitta här i en vecka och boa in mig lite. Det vill säga kånka hit en massa blommor, hehe. Men jag trivs verkligen bäst med en massa grönt omkring mig. På tidigare arbetsplatser har mitt skrivbord alltid varit extremt opersonlig eftersom jag alltid har prioriterat jobb framför trivsel. Men nu, post-utbrändhet och med nytt arbetsliv, så klämtar klockan annorlunda.

Nytt färgtoner

Så annorlunda att jag har inrett mitt skrivbordshörn i dimrosa och pastelliga toner. Vet inte om jag har blivit bloggifierad eller bara tappat all vett och sans. Brukar tycka att det är superfina färger men skulle aldrig släppa in dem inför min egna tröskel. Men när jag hittade den p-e-r-f-e-k-t-a kudden till fönstret och den bara fanns i dimrosa så var det som att en dammlucka öppnades och här sitter jag idag. Omgiven av pasteller och fånler.

Office view

Det är alltså den här kuddens fel att det ser ut som det gör här nu, hehe. Men den var för klockren för mitt fönsterfilosoferande för inte få följa med. Älskar nämligen att sitta i fönster och det tänker jag utnyttja med den den här utsikten.

Office

En pastellig, metallisk och bossig blandning av gammalt och nytt!

Office

Det andra hörnet går i lite grönare toner och kronan över verket är verkligen den här fina orkidén som jag fick av bästa svärmor i fredags. Så fin! Är fortfarande lite småsaker som jag vill ha här men det får komma pö om pö.

Så här kommer ni med andra ord att hitta mig framöver. Vad tycks? Blir givetvis fortfarande mycket rännande på stan varvat med café- och hemmajobb men det ska bli få fint att få blanda upp det med lite kontorsliv.

Hur funkar du? Inreder du din arbetsplats endast utifrån funktion eller du vill också ha saker och fluff för att piffa till den?

Föregående

Gott och blandat

Nästa

Tom kalender proppfull med planer

10 Kommentarer

 1. Profilbild

  Ser väldigt trevligt och arbetsvänligt ut. Älskar att en kudde fått avgöra färgerna för hela inredningen. Kudden har ett klart syfte så varför inte liksom. Klart du ska sitta där i fönstret och tänka ut hur du ska ta över världen.

  Lycka till med nya kontoret.

  • Clara Löfvenhamn

   Tack! Är väl lite knasig med att jag inte klarar av att mixa färger hur som helst, blir så lätt stökigt i mitt huvud då 🙂 Det roliga är att jag ändå hittade en par små dimrosa saker hemma som smugit sig in och som jag nu kunde ta hit. Mycket praktiskt! Haha, ja det kommer bli en toppenbra plats att smida planer på, är så mycket lättare att tänka klart när man sitter högt upp i ett fönster utan mer än en tunn glasskiva mellan sig och världen 😉 🙂

 2. Profilbild

  Ser jätte fint. På jobbet hamnar jag ofta i köket och sitter där. Men kanske skulle piffa till min arbetsplats, så det blir roligare och sitta där!

 3. Profilbild

  Åh så fint! Älskar pastelliga färger…
  Lycka till!

 4. Profilbild

  Så galet fint! Lycka till nu med ditt nya kontor 😀 Har inget eget kontor än, trivs väldigt bra vid köksbordet och soffan än så länge 🙂

 5. Profilbild

  Ghenwa Nahim

  Var är detta någonstans? Letar också efter en kontorsplats men inte i öppen miljö. Jättemysigt du hat det.

  • Clara Löfvenhamn

   Sitter på Opus Kontorshotell i Lund. Du får jättejättegärna komma över på en kopp kaffe om du har vägarna förbi någon dag – det är bara roligt med besök! 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se