Min kärlek till våren

Våren, våren, våren. Jag känner mig så tunn och så genomskinlig efter alla timmar i mörkret. Alla skavanker, allt damm syns skarpt i solljuset. Trots de smutsiga fönstren blir jag alldeles bländad. Hade glömt hur det känns att laga middag när det är ljust ute. Ändå gör du mig så lycklig. Att känna värme igen, lukten av jord som tinar och höra fåglarna sjunga. Det senaste halvåret har ändå känts som en dvala och det är så fint att få smyga ur det idet till allt som spirar och slår ut.

Skriver om min kärlek till våren

Åh, snart ser det ut såhär överallt. Hur fint?!

Min kärlek till våren

Den här våren känner jag mig faktiskt mer hoppfull än någonsin. Även om mycket jobb och slit väntar så ska jag göra mitt yttersta för att utnyttja den frihet som mitt nya arbetsliv kommer att innebära. Sitta utomhus och jobba. Röra på mig mer. Ta möten i solen om den behagar att kika fram. Försöka njuta av våren och sedan sommaren så mycket som det bara går.

Coffe break

Längtar orimligt mycket efter att caféet i Botan ska öppna så en kan sitta i solen, snacka skit och äta den här chokladkakan samtidigt!

Jag behöver bli bättre på att jobba mindre och njuta mer – låter kanske som världens i-landsproblem kanske men alla har vi våra strider och utmaningar. Jag hoppas att de här två årstiderna som jag ändå älskar mest kommer hjälpa mig med det, det känns som en nystart.

 

Hur känner du inför våren: kärlek, avsky eller mähä?

Föregående

Ser du glastaket?

Nästa

En arbetsdag i april

2 Kommentarer

 1. Profilbild

  Mia

  Jag ska också försöka jobba mindre och njuta mer 🙂 Är inte så säker på att mängden jobb och plugga blir mindre men det blir i alla fall mer njutningsfullt när man kan sitta ute och jobba!
  Jag älskar våren! Minns att jag som barn letade efter snödroppar och blåsippor så fort snön försvann och jag är precis lika barnsligt förtjust i våren nu med!

  • Clara Löfvenhamn

   Åh, vilken fin bild jag fick i huvudet av föreställa mig dig som liten letandes efter vårtecken! 🙂 Känner igen det där med arbetsmängden men utevistelse ligger ju ändå högt på njutningslistan. Vi får passa på medan vi kan 😉 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se