God morgon! Hur är läget? Här är det bra, grymt trött men det kan man väl få vara en lördagsmorgon? Tycker det är så läskigt hur fort veckorna går. Det här har ändå varit en vecka som varit lugn men effektiv på samma gång och ändå har den flugit förbi. Magiskt! I skrivande stund ligger jag i sängen med en knorrande liten TicTac på vänsterarmen och passar på att vila lite.

Sleepy

Har blivit rätt mycket sängmys med den här lilla skrutten i veckan!

Tillbakablick

Om första halvan av veckan var lätt manisk och extremt röjig pga röjde undan som f-n så blev den andra halvan väldigt chill och harmonisk. Jag har verkligen kunnat jobba undan och det känns skönt att börja komma på banan igen.

Veckans bästa

Känslan av att vara i balans. Att ha energi kvar efter en arbetsdag där man har hunnit med allt en tänkte sig. Glädjen över att administrationsstrul löser sig och er fina respons på mitt inlägg igår. Tillfredsställelsen att ha saker i ordning på riktigt och inte bara på ytan. Men givetvis också fikor och middagar med vänner som får en att ligga dubbelvikt av skratt.

Ice cream date

Finaste businesskollegan och en glasspaus!

Veckans sämsta

Hmm… Det skulle vara att den gick så fort då? Hade gärna jobbat en dag till och fått ännu mer gjort inför nästa vecka. Men ja, så får det vara.

Veckans utmaning

Sjukgymnastiken har dragit igång igen vilket innebar två aktiviteter den här veckan. Dels en timmes rehabträning med min sjukgymnast och en annan grej som jag nördigt nog har skrivit ett blogginlägg om till i morgon. Minimala steg för mänskligheten med gigantiska kliv för mig och min hälsa. Detta toppades tyvärr av att jag fick kånka ett bilbatteri över halva stan igår vilket typ utarmade mig alldeles.

Ring

Glädjen när jag kom till kontoret i går och hittar min ring som jag har tappat och saknat ett tag nu. Så otippat och härligt på samma gång!

Framåtblick

Den här helgen blir dundersocial faktiskt. Eller ja, den blir det efter att jag ha ägnat förmiddagen åt att byta batteri på bilen. I eftermiddag väntar först en namngivning och sedan kalas på kvällen och i morgon blir det brädspel hela eftermiddagen med vänner som snart flyttar från stan.

Veckans ledarskapstanke

Den här veckan har mina tankar kretsat rätt mycket kring min egna ledarskap och hur jag vill ha det i höst. Det tempo som jag har hållit nu torsdag och fredag har liksom varit alldeles lagom. Jag får saker gjorda och känner mig effektiv men har ändå ork kvar orkar att umgås med M, lite vänner, röra på mig och ändå ha det undanplockat hemma. Det känns så… Normalt. Som att livet alltid borde vara såhär bara att jag har glömt av det under mina stress- och sjukår. Hoppas jag kan fortsätta hålla den här balansen nu, ska jobba för det om inte annat!

Hur har din vecka varit? Har du haft det bra?