Tjenare! Är allt bra med dig idag? Jag har nog inte riktigt vaknat än trots att det typ är lunchdags. Himla tur för mig att det ändå är långhelg och när måndagen är röd bli det ju ändå lördag två dagar  på rad. Känns välbehövligt.

Cozy cat

Såhär har det sett ut typ hela förmiddagen här hemma. Tröttmys!

Tillbakablick

Som vi pratade om igår har veckan bestått av fyra olika event – varav två av dem var heldags-event. Det är alltid svårt att på förhand veta om det är värt att loosa en hel dags jobb för en sådan sak och än värre då när det är två dagar som försvinner. Men den här veckan måste jag ändå säga att båda dagarna var väl värda min jobbfrånvaro.

Blev smygfotad in action på starta eget-mässan! Foto: Teodora Didova

Veckans bästa

Lätt alla event! Men också det skrivflyt som jag har haft de andra arbetsdagarna. Har fått mycket gjort som jag ser fram emot att dela med er framöver. Igår lyckades jag dessutom mejla ikapp det mesta som jag har legat back med så det börjar kännas riktigt skönt att komma ikapp sig själv.

Veckans sämsta

Tycker överlag att detta har varit en fin vecka även om den har varit intensiv. Ska jag leta upp något dåligt så är det väl de långa dagarna den enda nackdelen.

Clara

Igår kväll innan vi fick paella hemma hos svärfar. Kan avslöja att jag med nöd och näppe höll mig vaken tills efterrätten var uppäten, sedan somnade jag (som vanligt) som ett litet barn i en av hans fåtöljer. Trött tjej!

Veckans utmaning

Kämpar vidare med att balansera allt jag vill göra n-u-nu med att jobba långsiktigt. Det går bättre och bättre men som med all personlig utveckling så känns det ibland som att en tar ett steg fram och två steg bak emellanåt. En av mina nackdelar är att jag lätt fastnar i allt jag inte har gjort utan att se vad jag har gjort – ett beteende som verkligen kan spä på känslan av otillräcklighet. Ett verktyg jag använder då är att i stället för att skriva to-do-list så skriver jag en have-done-list. Blir både roligare och lättare att hålla fokuset på good enough då (tycker jag).

Framåtblick

Valborgshelgen blir en social men mysig sådan. Vi kommer ägna den största delen av den att hänga med vänner och familj. Det, en massa mat och vila är precis vad jag behöver just nu.

Cozy cat

Såhär glad blev loppan när jag tog fram datorn och började skriva, haha. Lilla prinsessan vill alltid ha all uppmärksamhet för sig själv.

Veckans ledarskapstanke

Jag har funderat mycket på det här med att våga säga ja och att våga säga nej – både som ledare och egenföretagare. Tanken var att publicera en vlog på det ämnet den här veckan men tiden sprang helt sonika ifrån mig. Så i stället kommer det ett blogginlägg om det i morgon!

Hur ska du spendera din långhelg?