God morgon, god morgon! Hur mår du? Med mig är det fint. Helgen blev inte riktigt som vi tänkt oss. Precis när jag skrivit den sista punkten för lördagens inlägg sköljde en av livets vändningar över oss och en familjemedlem blev inlagd på sjukhus. Så helgen har mest bestått av husvisningar och sjukhushäng men ja, förhoppningsvis kommer det att bli bra. Dock känns det skönt att jag inte har så extremt mycket inbokat i veckan.

Livets vändningar kan gå fort ibland
Gillar verkligen inte att befinna mig på sjukhuset men man måste ju ändå säga det att vyn från det är väldigt vacker.

Måndag

Så snart jag har skrivit klart detta väntar sjukgymnastik och sedan ska jag bli intervjuad till en tidning i Västervik om hållbart arbetsliv. Sedan väntar adminjobb, skrivande och eventuellt lite mer sjukhushäng.

Tisdag

Har ett par möten på förmiddagen men annars kommer tisdagen bli snarlik måndagen. Plus ett styrelsemöte på kvällen.

Onsdag

Vet ni vad? På onsdagen så står det att jag ska vara ledig i kalendern… Känns jättekonstigt faktiskt och jag har noll aning om vad jag ska göra då. Men det märker vi!

Torsdag

Varvar det vanliga jobbandet med ett möte om kommande skolarbete med en lunch och ett event för StyrelseAkademien.

Fredag

På fredagen väntar än mer skrivande och ledarskapscoachning så kommer att bli en skön dag på stan.

Office
Härligt nog verkar vårvädret hålla i sig här i Lund. Så fint!

För sekunden har jag tyvärr ingen större koll på vad som kommer hända på bloggen i veckan. Eller jo, inlägget som uteblev igår eftersom jag inte orkade blogga med tanke på helgens händelser ska förstås komma upp. Men utöver det får bli en överraskning för oss alla.

Hur har din helg varit? Och har du några roliga planer för veckan?