Livet som entreprenör

Hej, hej! Hur är det? Med mig är det finemang även om livet som entreprenör bjuder med en på en vansinnesdans utav toppar och dalar. Igår eftermiddag var jag nere på botten eftersom jag fick ställa in eftermiddagens möten och kvällens event på grund av migrän. Efter en natts med bra sömn? Då känns ALLT lättare igen. Känner mig som en ny människa, haha.

Igår? Då motsvarade jag den storgråtande emojin. Idag däremot – då känns allting okej igen. Bildkälla: Entrepreneur Mindset

Livet som entreprenör

Vem sa att vägen till Rom var rak? Inte jag i alla fall. Dagen idag har i alla fall handlat om ha möten. Spännande och matnyttiga sådana som eventuellt kan leda till roliga saker i framtiden. Vi får se vad som händer och sker. Men jag måste verkligen säga det: att om du har en dröm som du vill förverkliga… Vänta inte på att det perfekta tillfället ska uppenbara sig. Våga skicka i väg det där mejlet som får det att hisna i maggropen. Ring det där telefonsamtalet. Säg drömmen högt. Det kan leda till att den blir sann betydligt snabbare än om du väntar på att bli upptäckt.

Det är precis det jag har gjort, vilket har lett till dagens otroligt trevliga och inspirerande möten. Vad som händer sedan har jag ingen aning om men det lär vi ju bli varse. Jag fortsätter förverkliga min dröm ett steg i taget.

Har du något som du drömmer om och som du skulle vilja förverkliga? Vill och vågar du dela med dig av den? Och är någon annan som känner igen sig i bilden ovan över entreprenörslivets berg och dalbana?

Föregående

Mastermind-grupp: fem tips som får er att lyckas

Nästa

Mardrömslistan

6 Kommentarer

  1. Profilbild

    Hehe, känner igen mig ja. Och då leker jag ändå bara entreprenör på kvällstid. 🙂
    Lyssnade på dina matnyttiga tips i podden med Alexandra Bylund och fick sådan energi av dem! Så ja, jag ska se till att “göra” mer, förverkliga mer av det jag går och ruvar på.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se