Livet är en åktur med en aspackad chaufför

God dagens! Hur är läget? Med mig är det fint. Har gått och nynnat på textraden “livet är en åktur med en aspackad chaufför” de senaste dagarna och ja, det är väl så det känns just nu. Allt händer på samma gång! En del i privatlivet, en del som ni kommer att få höra om inom kort och ja, resten kommer här!

Cat in a bag
Djur alltså. Behövde köpa en ny väska för ett tag sedan och har sedan dess försökt lägga den på ställen där katterna inte kommer åt att ligga på den. Så igår hade jag lämnat den öppen i två minuter och kom tillbaka till detta smug face.

Tillbakablick

Det här med kortveckor är ju inte riktigt min grej måste jag säga. I och med att jag jobbar en dag i veckan för Innovationscenter för landsbygden blir veckorna extra tajta när en dag faller bort. Det plus kombinationen med uppsatsskrivande, att jag har fått in en nytt konsultuppdrag och håller på med en annan sak som ni kommer att få höra om snart är mitt arbetsliv just nu, hähä.

Veckans bästa

Det har varit så skönt att få jobba undan saker, att gå på Starta Eget-mässan och få träffa en massa fina vänner och bekanta och att saker, även om det trillar ner på en från en klarblå himmel, ändå ordnar sig. Gårdagens fantastiska AW var också som en enda lång varm kram som gjorde SÅ gott.

I skrivande stund njuter jag också av att vi redan har hunnit helgstäda här hemma. Tvättmaskinerna snurrar och jag sitter vid skrivbordet med fönstret på glänt, lyssnar på regnet och smuttar på mitt kaffe.

Veckans sämsta

Känslan av att inte riktigt hinna runt är inte rolig alltså. Därför har jag bestämt för för att skala ner på lite saker, bland annat bloggen. Kommer nog att bli fyra till fem inlägg i veckan under en liten tid nu istället för de vanliga sju. Hoppas det är okej med er!

Street
Vår gata står i full blom och är baske mig den finaste i stan just nu!

Veckans utmaning

Haha, lätt att hålla huvudet kallt när flera olika saker som är superviktiga för en förändras i olika riktningar.

Framåtblick

Har lite skolarbete och planeringsarbete som måste göras nu. Men efter det är det faktiskt helg och jag kommer nog vara offline ända tills på måndag. Vila, ta det lugnt och samla kraft inför nästa vecka som också kommer att bli utmanande. I morgon åker jag hem till mamma för att fixa det sista med mitt bokslut och med lite tur kan jag rida med!

Veckans ledarskapstanke

Varje vecka postar jag veckans fredagsreflektion i Bossbrudar och varje vecka reflekterar jag själv över veckan som gått här och jag måste säga att det verkligen hjälper mig i min vardag. Att stanna upp, känna in och fundera regelbundet i vardagen är så nyttigt. Kan varmt rekommendera det till alla!

Hur har din vecka varit? Har du haft det bra?

Föregående

Jag skriver och skriver och skriver

Nästa

Ännu en kortvecka

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Det är klart det är okej med mindre inlägg. Skönt att ha helgstädningen avklarad. Jag städade badrummen igår och köket men de andra rummen får sig en genomgång en annan dag. Idag ska jag plugga men som alltid är det svårt att komma igång. Det är ju roligare att läsa bloggar…..

    • Clara Löfvenhamn

      Tack! Vet ju att majoriteten av er fattar precis men ändå skönt att få höra <3 Och ja, att läsa bloggar är ALLTID roligare än att plugga - det är givet sedan länge 😉 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se