God morgon! Hur mår du idag? Med mig är det fint tack. Känner mig pigg och fräsch idag. Tycker det är så lyxigt att inte ha några planer för helgen utan ta det lite som man kommer och förutom att vi var hos svärmor på middag i fredags blev det inte många knop gjorda. Förutom helgens blogginlägg och lite skrivande på hemtentan då förstås! Men nu, är det dags att börja jobba igen så let the week begin så ser vi vad veckans planer består av.

Fall

Igår blev det också en skogspromenad i Dalby Söderskog som visade upp sig från sin vackraste sida.

Måndag

Idag ska jag åka till Malmö på förmiddag och träffa en företagarkollega och ha ett lunchmöte med bästa Arijola. Sedan blir det att skriva järnet innan jag åker tillbaka till Lund, har sjukgymnastik och sedan släpar mig inom ett av universitetsbiblioteken för att skriva lite mer på tentan.

Tisdag

Är dedikerad till att vila efter träningen, ringa en massa telefonsamtal och skriva hemtenta. På kvällen väntar styrelsemöte.

Onsdag

Förutom att jag har en kundmöte så är det skrivstuga som gäller samt att förbereda en föreläsning som jag har nästa vecka. Är sista veckan för hemtentan nu så ska försöka få klart den så tidigt som möjligt så jag kan skicka in den före helgen.

Torsdag

Kommer sitta på stan och på kontoret och skriva och sedan ska jag också intervjua Andreas (Hälsorådgivaren) till en bloggartikel. Tror ni kommer gilla den!

Fredag

Frukostmöte och Möt en boss-intervju inleder dagen och sedan jobbar jag tills jag har lämnat in tentan och känner för att sluta jobba.

Fall

Naturen alltså, vilken skillnad det gjorde att få promenera och prata av sig med sin bättre hälft och om saker man funderar på. Längtar till den dagen vi bor mer naturnära.

Här på bloggen är jag i skrivande stund faktiskt lite osäker på vad som kommer hända. Som jag berättade igår har jag skissat på en guide som kan vara bra att ha om man säger upp sig utan ett nytt jobb. Men utöver det är jag osäker på vad det blir. Men ja, det märker vi ju! Finns det något särskilt ni vill att jag lyfter och skriver om är det bara att säga till.

Hur ser dina planer ut för veckan som kommer? Ska du göra något särskilt eller det rullar på som vanligt?