Ledarskapsbloggens augusti månad

Hej alla fina, jag hoppas det är bra med er! Jag måste erkänna att jag känner mig lite nyförälskad. Sådär att månadsdagar får det att pirra i magen. Två månader med er känns fantastiskt. Tack för all fin energi ni sprider i kommentarsfältet och ja, i alla sociala kanaler.

Augusti

Hur skulle du sammanfatta din augustimånad? Jag vet att den ännu inte är helt slut än men snart så. Har insett såhär i efterhand att min månad har varit rätt så… ovan. Jag har varit ledig i tre veckor första gången någonsin utan att resa eller ha något inplanerat. Det var en nyttig utmaning för en rastlös planeringsperson framförallt när vädret har varit skräp den mesta tiden. Så jag har sovit, ätit och varit social i mängder. Lugnt och behagligt. Och även om större delen av månaden har bestått av semester så har bloggen tuffat på och har vuxit ännu mer jämfört med första månaden, fantastiskt kul och välkommen hit till er som är nya som läsare.

Lady of the lake

One happy ledarskapsbloggare i skogen tidigt i morse (lovar att jag varken ser eller känner mig lika fräsch eller pigg ut nu några timmar senare, hehe).

Det har blivit en hel del prat om utbrändhet. Dels om energimissbruk men också vilka personer som bör ingå i den utbrändes rehabteam.

Vi har dessutom snackat om varför det är så viktigt att ha roligt medan man jobbar och hur du som vill bli chef kan använda sociala medier för att landa ditt drömjobb.

Sist, men inte minst, har vi blivit introducerade för Bossbloggens mest populära kategori hitintills, #MötEnBoss, där vi hunnit träffa två ledare från helt olika branscher: Camilla Björkbom, förbundsordförande för Djurens Rätt och Sara Schelin, enhetschef för Sölvesborgs Kommun.

Webb

Ser verkligen fram emot att få möta hösten med er. Känna hur luften blir kyligare och få njuta av alla färgerna i skogen. I bloggen blir det givetvis fler artiklar med spännande ämnen och möten med inspirerande bossar. Peppen!

Ha en kick-ass helg allesammans!

Clara

Föregående

Och blommorna var ju så vackra…

Nästa

Back to the basics

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Skönt med semester! Och ännu skönare att hösten och jobb börjar igen 😉 Ska bli spännande att följa dig under hösten!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se