Keep it simple

God morgon världen! Hur mår ni denna strålande soliga måndag? Är det semestertider eller jobb som gäller? Här skulle denna måndag egentligen innebära kontorsjobb. Men eftersom min lätta förkylning visade sig vara/bli en omysig virusinfektion. Med en massa feber, onda lungor och strejkande hals får jag vackert stanna hemma och ta det viktigaste jobbet härifrån. Känns lite konstigt att publicera ett BisFit-inlägg då men eftersom dagens läge inte utgör något fotomaterial så blir det ju ändå rätt bra tajmat.

Keep it simple

Jag är väldigt förtjust i mottot keep it simple och därför vill jag kraxa fram en sång till klänningens lov. Alltså, hur skönt är det inte att dra på sig ett endaste klädesplagg och bara bli snygg och uppklädd på samma gång? Framförallt när det är sommar och dress code på kontoret – då är det tacksamt att vara tjej med dagens rådande ideal.

BisFit

BisFit

Keep it simple

Kan knappast bli mer keep it simple än en helt vanligt svart, enkel klänning. Foto: Zeynep Seitomer

För den som undrar vad som komma skall på bloggen under veckan så kan jag avslöja att dess framfart inte kommer att förhindras av någon virusinfektion (eftersom fröken gillar det här med framförhållning). Och vi har galet intressanta ämnen att se fram emot. I morgon drämmer vi till med en artikel som inte bara släpar fram ett virus som många känner till men inte vill prata om. Ni kommer även få botemedlet till den manliga chefssjukan.

Ha en härlig måndag nu. För er som jobbar: kör hårt och för er som är lediga: ta det lugnt och njut!

Clara – som kommer att fundera på om jag hade föredragit att ha byxor året runt mot att få högre lön resten av dagen…

Föregående

Världens mest tacksamma ledarskapsbloggare

Nästa

Den manliga chefssjukan

6 Kommentarer

 1. Profilbild

  Stella

  Hej!
  Jag hade gärna hört vad bossbloggen tycker om dresscode där det inte finns dresscode. Hur casual får man bli, eller inte bli, på jobbet?
  Kram

 2. Profilbild

  Men usch! Trist att det blev en sån elak förkylning! Krya på dig vännen!

  Kram Lena

  • Clara Löfvenhamn

   Tack för omtanken fina du! Och härliga semesterbilder på din blogg – fick mig allt att dagdrömma mig bort en rejäl sväng 🙂 Kramar

 3. Profilbild

  Skitsnygg klänning 😍 På mitt jobb har vi arbetskläder… Ganska trist men väldigt skönt, en slipper ju tänka på det där..

  • Clara Löfvenhamn

   Tack! Är ju tudelat det där med arbetskläder: å ena sidan är det supereffektivt just för att det sparar tid. Både fysiskt och mentalt egentligen eftersom en kan “klä på sig sin yrkesroll” med kläderna. Men det känns kanske inte så stylish alltid. Pendlar själv mellan att vara avis på er som har det och superglad över att endast ha en dress code att hålla sig till 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se