Jag saknar er

Hej kompisar! Hur är läget? Med mig är det bra. Det är torsdag morgon och allt känns fint. Jag sitter i Malmö, ska ha ett möte om en liten stund och tänkte att jag behöver prata om en sak med er. Jag har nämligen saknat er i kommentarsfältet för bloggen de senaste veckorna! På Instagram är det mycket snack och i Bossbrudar är det många goa diskussioner med. Jag har dessutom sett att ni, under de senaste året, kanske tar direkt kontakt med mig via mejl eller Facebook vilket jag tycker är superroligt – var aldrig rädda för det. Men här har det varit mycket tommare än vanligt på kommentarer (dock inte läsare vilket alltid är härligt!). Därför undrar jag: beror det på något särskilt? Jag brukar avsluta i princip alla mina inlägg med frågor, är det bra eller kan jag göra det annorlunda?

Love

En annan sak som jag saknar är vintern. Förstå mig rätt, jag avskyr egentligen vintern, men det känns väldigt obskyrt att våren ska komma redan i februari? Förlåt, det var ett sidospår. Poängen var att skicka lite kärlek och berätta för er hur mycket ni betyder för mig! Ser er som både vänner och kollegor och ni förgyller verkligen mitt arbetsliv.

Jag saknar er

Vill att den här plattformen ska vara ett skönt ställe att hänga på och det förstås frivilligt att kommentera. Men jag hade ljugit om jag sa att jag inte bryr mig om era kommentarer – för det gör jag och det är halva behållningen med att blogga att få läsa dem och prata med er i kommentarsfältet.

Andra saker som jag vill vässa med bloggen under våren är att komma tillbaka till mina vanliga bloggvanor där jag har mycket intervjuer och ledarporträtt. Så det jobbar jag på! Men är det något mer eller något annat ni vill läsa om? Dela gärna med dig i så fall, jag tar tacksamt och med glädje emot dina tankar och din feedback!

Hehe, nu består nästan hela inlägget av en massa frågor. Men för att försöka avrunda det:

Finns det någon särskild anledning till varför du inte kommenterar eller är det bara tiden som inte räcker till?

Finns det något du saknar eller vill läsa mer om här i bloggen framöver?

Föregående

Utmattningen – från då till nu

Nästa

Lite färg, lite mönster

2 Kommentarer

 1. Profilbild

  James Brocka

  Kan inte svara på din fråga utifrån andras val/prioriteringar av tid.
  Men denna årstiden bjuder ju på mycket aktiviteter och då blir det kanske mindre intressant att surfa på datorn.

  Kul att se framstegen med din plattform och personliga utveckling även om kroppen tycks bråka med dig.

  Våren är här
  Sköt om dig

  • Clara Löfvenhamn

   Haha, så kan det såklart vara! Och jag är förstås superglad över att ni allra minst tar er tiden att läsa oavsett om ni kommenterar eller inte <3 Men eftersom jag gillar kommunikation tänker jag att det är lika så bäst att ställa frågan snarare än att gå runt och undra över den 😉 Är så tacksam över att du är med på resan James och hoppas att ni med får njuta av våren och tar hand om dig! 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se