Jag är en av vinnarna i Unionen Pitch!

Yes box! Rubriken sa allt den här gången, haha. Skämt åsido så har jag nog fortfarande inte förstått vad som händer. För två veckor sedan så såg jag att Unionen Student ordnade tävlingen Unionen Pitch där man ska filma en pitch på en minut om sitt drömjobb. Vinsten? En plats på Unionens ledarskapsdagar i Tylösand. Ett event med föreläsningar och seminarier och möjligheten att nätverka och mingla med runt 200 chefer.

Egentligen tillät inte mitt schema några extra projekt men jag bestämde mig för att svänga ihop en pitch ändå och det är jag galet glad för att jag gjorde. För i måndags fick jag samtalet om att jag är en av de som har vunnit och ska åka till Tylösand nästa vecka! Feel free att läsa in valfria superlativ och svordomar eftersom det är de enda ord som jag har för att beskriva min glädje just nu.

IMG_2189

Jag älskar att skriva om ledarskap men jag måste säga att prata om det ändå är med och tävlar om förstaplatsen, det är så kul! Förhoppningsvis blir det betydligt mer av den varan i framtiden.

Jag är en av vinnarna i Unionen Pitch

Jag valde att nischa in min pitch kring ledarskap (surprise!) och pratade lite om vad det är jag vill bidra med. Maxgränsen för filmen var alltså en minut så det gällde att hårdprioritera vad en ville ha sagt, hehe.

Vad tycks? Jag tyckte själv att den kändes som en fin sammanfattning men vad jag inte hade väntat mig var juryns motiveringar som golvade mig fullständigt.

Juryns motiveringar

“Hela hennes framtoning visar att här kommer en stämningshöjare till arbetsplatsen, som dessutom har en tydlig vision av vad hon vill ha ut av sitt arbetsliv, men också av vad hennes bidrag skulle vara, ett bidrag som känns angeläget och aktuellt. En genomtänkt presentation.”

Marina Åhman, Unionens andre vice ordförande

“Clara brinner för jämställdhet och ledarskap och hon får fram sitt budskap på ett lugnt, tydligt men också engagerande sätt. Clara har ett tydligt värdebaserat mål och det märks att hon inte är en “quitter”. Skulle Clara sitta bakom spakarna i något av de välgörenhetsprojekt jag är engagerad i så skulle jag vara väldigt trygg.”

Emil, HeatoN, Christensen, en av världens främsta e-sportprofiler

“Knockas av hennes energi och målmedvetenhet: inget snack om vad hon vill! Eller kan! Hennes passion glöder inte bara i hennes hår utan även i hennes inre. Gillar att hon är engagerad och engagerande i samma person. Med henne i mitt team kan jag förändra världen till det bättre – den känslan förmedlar hon”

Ann-Therese Enarsson, VD TCO

Blir helt gråtmild av att läsa dessa rader igen. Tack juryn för dessa ord! Ni som känner mig vet redan att jag inte har särskilt mycket Jante i mitt blodomlopp men det här känns alldeles overkligt fint. Har lite svårt att ta in att det är mig det gäller. Men ja, jag hoppas att jag får vara med och förändra världen till det bättre om det så bara handlar om en centimeter eller två.

Resan har bara börjat…

Nu när jag går igenom transkriberingar till min uppsats om blivande kvinnliga ledare så blir jag påmind om att det kanske räcker om jag kan hjälpa en enda kvinna till att kliva in i ledarrollen och känna att hon är trygg och kan leverera på ett sunt och hållbart sätt så har jag gjort något vettigt? Jag hoppas det i alla fall. Är oavsett vilket innerligt glad för att jag har möjligheten att göra detta och att ni hänger med och förgyller den här resan. Innerligt tack för det!

Men ja, så mitt i slutspurten för uppsatsen så ska jag alltså resa bort i två dagar och vet ni vad? Det känns awesome. Jag ska njuta till max och det ska bli så roligt att få träffa de andra som har vunnit och alla andra som kommer vara på plats i Tylösand. Att det sedan är mängder med intressanta föreläsningar och dragningar gör inte saken sämre direkt.

Så, det var var min hemlis som jag fick veta precis när jag skulle publicera måndagens blogginlägg. Vad säger ni? Visst känns det som en häftig grej? Är det någon av er som kommer att vara där?

Liknande inlägg:

Föregående

Prata om lön

Nästa

Inne i min uppsatsbubbla

16 Kommentarer

 1. Jihaaa! Kul för dig, stort grattis!

 2. Superbra pitch, förstår att de valde dig!

 3. Alltså du är så GRYM! Bra jobbat!! Blir förvånad om du inte vinner hela alltet! Lycka till på eventet då 🙂

  • Clara Löfvenhamn

   Tack fina! Jag tror dock att detta var hela tävlingen – oavsett vilket så känns det som jag har vunnit högsta priset. Kommer bli så roligt! 😀

 4. wohoo! så himla grym! 😀 det kommer bli superskoj!

 5. Wow vilken grej, bara detta är ju en vinst i sig! HEJA!

 6. 🌟🌟👏🏻👏🏻Wow! Grattis Clara – så välförtjänt!👏🏻👏🏻🌟🌟

 7. Lotta

  Woho, stort grattis, riktigt bra pitch – såklart, är inte ett dugg förvånad över det resultat du skapat, du är grym!!

  • Clara Löfvenhamn

   Tack så jättemycket Lotta! Kul att du gillade pitchen, var länge sedan jag jobbade med rörligt men det är verkligen superroligt 😀

 8. Angela Doering

  Grattis! Vilken pitch du gjorde. Jag blev inspirerad av att bara titta/lyssna på den. Du är verkligen förtjänt av denna vinst!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se