Hejsan! Hur är det? Med mig är det nött. Den här veckan har varit intensiv. Intensiv men bra på flera vis och jag ser så fram emot att få ha hemtentan överstökad. Bara en vecka kvar tills dess som tur var! Ska tveklöst ge mig själv en helledig dag med tv-serie och sänghäng efter detta.

Det här har varit en intensiv men bra vecka
Har passat på att vara ute en stund varje dag och i början på veckan var det så göttigt att få hänga lite i solen. Det behöver inte vara svårare än så för att göra mig glad alltså.

Tillbakablick

Förutom att det är mycket jobb på alla fronter just nu så har det varit en bra vecka! Jag har fått mycket gjort och en hel del pusselbitar har fallit på plats vilket känns awesome.

Veckans bästa

Jag har haft så, så, så grymma möten den här veckan. Fikor med kloka brudar och ett intressant och givande mentorsmöte. Dessutom har jag fått lite extra mycket pepp och uppskattning av er för veckans bloggartiklar och det värmer förstås supermycket. Tack för det!

After noon tea
Jag och Nina (som var lika fantastiskt IRL som i poddformat) träffades på Alice och kattens tesalong och som jag älskar det stället alltså. Det är så charmigt, så god fika och perfekt för att sitta och prata i timmar.

Veckans sämsta

Tveklöst att jag har känt mig stressad. Jag hade planerat för att detta skulle bli intensiva dagar – men så som det blir ibland trillar det in andra, oväntade grejer på köpet. Ergo, det blev extra mycket av allt.

Veckans utmaning

Veckans största utmaning har varit att bolla allt som hänt och inte gå in i min vanligaste stressreaktion (vilket är att bita ihop och jobba dygnet runt). Och jag har ändå lyckats bra med det! Jag har unnat mig att vara ledig och fokusera på återhämtning vissa stunder.

Ginger
Har också dragit igång konsumtionen av ingefära igen. Har ingen aning om det funkar eller ej och tycker det smakar vedervärdigt. Men om det är så att det kan hjälpa mitt klena immunförsvar ens lite grand är det värt det alltså.

Framåtblick

Idag blir det en kombination av vila, praktiskt pyssel som att städa och handla och att umgås med vänner. Sedan blir det plugg för resten av slanten.

Veckans ledarskapstanke

Hur viktigt det är att inte låta stress svepa över en och låta sig dras med. Det är skitsvårt att stå stadigt när allt händer på samma gång men det går och jag är ändå glad och nöjd över att se att jag gör framsteg där. Not perfect yet men så, så mycket bättre. Övning ger verkligen färdighet!

Och ja, det var min vecka det. Intensiv men med sina guldkorn! Hur har du haft det?