Inspirerande dagar väntar

God morgon! Hur står det till? Med mig är det härligt nog betydligt bättre än förra veckan. Igår när jag vaknade kunde jag äntligen känna igen mig själv lite och efter lite frukost och en middagslur var jag nästan lite pigg. Så skönt när ens vila ger resultat och det verkar härligt nog sitta i även idag. Det är inspirerande dagar som väntar så energin kommer att behövas.

Ocean

Fotade knappt alls i helgen men den innehöll verkligen många godbitar och lördagen bjöd först på en vacker dag vid havet och sedan på en underbar kväll med en massa coola brudar.

Måndag

Blir en effektiv dag! Idag ska jag skriva ett par artiklar, fota lite bilder, ha ett par telefonmöten och inleda veckans Instagram Takeover hos @ledarskapshälsa. Spana gärna in det!

Tisdag

Morgonen inleds med ett telefonmöte om veckans inspelning, sedan väntar sjukgymnastik och de sista förberedelserna för Stockholmsresan.

Onsdag

Ska inleda morgonen med en föreläsning om offentlig upphandling och sedan hoppar jag på tåget norröver.

Torsdag

Vankas den första inspelningsdagen av ett projekt som jag ser så fram emot att få berätta mer om för er. Efter det väntar det lite möten på eftermiddagen, ska till exempel med Paulina.

Fredag

Ny inspelningsdag som avrundas med ett möte på eftermiddagen. Det blir med andra ord intensiva dagar och det kommer verkligen krävs att jag tar det lugnt för att orka med.

Painting

I går hade jag också energi att måla för första gången på ett tag. Himla fint!

Här på bloggen tänkte jag att vi bland annat ska prata lite om olika typer av mål. Men vi ska också få prata om företagande! Närmare bestämt hur du bygger ditt drömföretag och hur jag jobbar med att bygga mitt. Ser så fram emot det! Dessutom väntar en annan rolig grej för er som bor här i Skåne.

Hur ser dina planer ut för veckan? Händer det något särskilt eller det kommer rulla på som vanligt?

Liknande inlägg:

Föregående

Så blev det helg – igen

Nästa

Olika typer av mål

2 Kommentarer

  1. Alexandra J.B

    Min vecka är fullspäckad men ser fram emot att ses på onsdag morgon! Det blir förmodligen lärorikt =)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se