Inspiratörer för entreprenörer

Hej alla fina! Hur är det? Med mig är det fint. Lite extra fint idag. Jag har nämligen fått veta att Bossbloggen har blivit utnämnd som en av trettio svenska inspiratörer för entreprenörer. Hur himla fint är inte det?!

Bossbloggen är en av trettio utsedda Inspiratörer för entreprenörer av Expertvalet.

Inspiratörer för entreprenörer

Det är Expertvalet som satt samman en lista över aktörer och företag som de tycker inspirerar Sveriges Entreprenörsvärld lite extra. Fantastiskt hedrande att få se mitt namn där tillsammans med profiler som Entreprenörden och Svenska Nomader. Dessutom är min fina kollega Jennifer med på listan! En kan bli glad för mindre den saken är säker. Tack för detta!

Men nu, apropå entreprenörskap, är det dags att packa ihop datorn och bege mig till min mamma för att ordna med mitt livs första bokslut och deklaration som företagare. Kommer bli kul! Minns att jag tänkte på det förra året i deklarationstiderna att det var sista gången som ens deklaration skulle vara enkel. Så rätt jag hade. Hur gör ni andra företagare? Gör ni dessa saker själva eller anlitar ni någon för att slippa det? 

Föregående

Ett nej är ett nej

Nästa

Den stora teorin

4 Kommentarer

  1. Profilbild

    Grattis Clara, vilken grej!

    Angående deklarationen – detta året är det enkelt, nästa år blir det (förhoppningsvis!) svårare och då kommer jag ta hjälp av någon 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se