Influencers of Swedens nya styrelse

Det känns mäktigt att skriva den här rubriken alltså. Overkligt men också väldigt, väldigt roligt. Eftersom jag har suttit i valberedningen har jag haft nöjet att få intervjua alla grymma personer som anmält intresse för att sitta med i styrelsen och eftersom det var så många kompetenta profiler så bestämde sig den tidigare styrelsen att antalet deltagare skulle utökas till max. En modigt och spännande beslut som jag efter dessa dagar tror är helt rätt.

Take a break

Hur orutinerad får en bli som bloggare egentligen? Det här är alltså den enda bilden som jag har tagit från själva konferensen. I gengäld får ni här se både Paulina, Nathalie och Madde ta en paus. Ett måste när tempot är högt.

Sagt och gjort. Och även jag fick äran och förtroendet att vara med i den här gruppen av stjärnor och i torsdags och fredags var det dags att inleda arbetet. Det blev två intensiva dagar som imponerade mig djupt. Jag hade fått uppfattningen av intervjuerna att den här arbetsgruppen kan bli riktigt riktigt bra och den uppfattningen har fördjupats dessa två dagar, ska vi kika på vilka mer som ingår i styrelsen?

Influencers of Swedens nya styrelse

Ordförande: Paulina Gunnardo, Ditt barn & Du

Ledamot: Clara Löfvenhamn, Bossbloggen

Ledamot: Cecilia Dolk, Cecilia Dolk

Ledamot: Linda Hörnfeldt, La Linda

Ledamot: Sara Rönne, Träningsglädje

Ledamot: Linda Engström, Resa medvetet

Ledamot: Madeleine Rybeck, Life at core

Ledamot: Albin Adell Sjöberg, Albin Sjöberg

Ledamot: Nathalie Nyhlén, Att leva sin dröm

Suppleant: Daniel Lindstedt, Care of haus

Suppleant: Dorotea Pettersson, Dorro

Suppleant: Joanna Svärd, Joanna Svärd

Det bästa hitintills är inte bara att alla verkar prick så kunniga, trevliga och genomvettiga som de gjorde under intervjuerna som jag gjorde för valberedningen utan det var den fina stämningen som rådde under dessa dagar. Trots stress, press, ändrade förutsättningar och långa dagar så bidrog alla på de sätt som de kunde efter sina olika förutsättningar med så grymt bra saker. Det var en ren fröjd att få höra de olika diskussionerna och det känns otroligt lovande för de kommande månadernas arbete. Det i kombination med de fantastiska medlemmar som är aktiva och engagerade på olika sätt känns sådär bra att jag ryser lite. Av välbehag.

Ready!

Är väldigt pepp på att få hänga med på den här spännande resan!

Kärleken till styrelsearbete

Dessa dagar var den perfekta boten mot mina enstaka stunders undran om jag är dum. Vore det inte nog med att starta företag, driva bloggen och plugga liksom? Men nej, det här känns väldigt självklart. Mest för att jag gillar InoS och tycker att det arbete som föreningen gör är så sabla viktigt. Jag älskar att en av grundvärderingarna är att föreningen jobbar för medlemmarnas bästa och för att alla vi medlemmar kämpar tillsammans för att vi ska få betalt för det arbete som vi gör i våra och andras kanaler.

Sedan hyser jag en stor kärlek till styrelsearbete. Jag har med undantag för mina år som sjuk alltid jobbat ideellt med olika uppdrag eftersom det är så roligt. Så därför är jag extra tacksam över förtroendet att få göra detta: tack! Jag ska göra mitt bästa för att hjälpa föreningen att stärka branschen för influencers även om min främsta sysselsättning givetvis kommer att fortsätta vara att hjälpa er som är eller vill bli ledare i framtiden.

Vissa av er som läser detta är ju influencers själva, vissa vet jag vill bli det medan en del av er mest följer olika influencers. Vad säger du om influencerbranschen och de möjligheter och utmaningar som finns? Utifrån ditt perspektiv då, hade varit jätteroligt att höra!

Liknande inlägg:

Föregående

Den snabbaste veckan?

Nästa

En höstsprakande morgon

6 Kommentarer

 1. Du är en verkligen en stjärna och jag är så glad att du är en del av styrelsen!

 2. ÅH så bra dagar det var! TACK för ditt jobb och för att du är så bra!

  • Clara Löfvenhamn

   Det var verkligen så roligt. Tack för att du har skapat en så sjukt bra förening från ingenting. Du är grym och jag är så glad över att få hänga med på den här resan 😀

 3. Det känns verkligen som en kompetent styrelse. Extra kul att min gamla styrelsekollega Linda är med 🙂 Skulle så gärna sitta i styrelsen för Inos framåt men just nu är livet fullt med annat.

  • Clara Löfvenhamn

   Tack fina! Jag är övertygad om att du hade kunnat bidra med otroligt mycket bra saker i styrelsen och att tiden din kommer att finnas för det i framtiden. Vi behövs ju allihop och det är ju superviktigt att du prioriterar en sak i taget 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se