In the mood

God morgon och hej! Hur står det till? Med mig är det finemang tack! Är fortfarande alldeles seg och undrar om det inte kan vara så att det är någon förkylning som ligger och lurar i kroppen. Låt oss hålla tummarna för att så inte är fallet coz’ I’m in the mood att få massa saker gjorda.

Clara

Såhär ser det inte riktigt ut när man kikar ut genom fönstret idag. Snön ligger tjock och vinden viner. Tröstar mig med att det med all sannolikhet är den sista köldknäppen nu, sedan blir det VÅR!

Måndag

Rivstartar morgonen här med inte bara en utan flera intervjuer, ska bli roligt! Sedan ska jag möta upp Rita och på schemat idag står det att vi ska gå igenom en artikel som hon har börjat skriva för er bloggläsare, äta lunch med en entreprenörskollega och skriva lite mer. Sedan har vi styrelsemöte ikväll så det blir en lång arbetsdag.

Tisdag

Morgonen börjar hos Ideon Innovation med nätverksmöte och prat om jämställdhetsutvecklingen inom entreprenörssfären. Är så peppad på att få höra mer om detta. Blev intervjuad för en tid sedan av entreprenörsstudenter i ämnet och de berättade att det inte bara är så illa att endast 34 procent av de som startar företag är kvinnor, den siffran ska ha minskat förra året. Oerhört tråkigt! Resten av dagen kommer att varvas med telefonmöten och skrivande.

Onsdag

På onsdag är ingen vanlig dag för det är faktiskt min födelsedag. Hurra, hurra, hurra! Känns helt orimligt att fylla år nu när det för min del lika gärna hade kunnat vara nyår förra veckan. Lever liksom två månader efter alla andra, haha. Inleder dagen med mentorsträff och att jag ska föreläsa om varumärkesstrategi. Sedan är det möten och offertskrivning som gäller resten av dagen.

Torsdag

Internationella kvinnodagen blir, för min del, lugn i år vilket just nu känns skönt. Behöver förmodligen en dags andningspaus.

Fredag

Vet ännu inte vad vi ska göra då faktiskt. Det är härligt tomt i kalendern och fortsatt mycket på att-göra-listan vilket dock känns som en bra kombination.

Clara

Ytterligare ett bevis på att alla foton som bloggare tar inte är fina eller perfekta. Ibland måste man bara nysa lite och råkar göra det när lillebror tar bilden. Foto: Mark Löfvenhamn

Här på bloggen tänkte jag bland annat avslöja min stora cliffhanger, fundera över vad mina 33 första år i livet har lärt mig egentligen och så måste vi givetvis prata lite om jämställdhetsutvecklingen.

Hmm… Bara för det så insåg jag precis att jag ligger en timme före mig själv just nu. Klockan är ju bara kvart i nio – inte tio som jag trodde. Haha! Härlig känsla. Då hade jag helt plötsligt inte alls lika bråttom längre. Det får vi fira med en kopp te, radionyheterna och en liten paus.

Hur har din vecka börjat? Rivigt som min eller under mer kontrollerade former?

Liknande inlägg:

Föregående

Härligt lediga dagar

Nästa

Att söka det första chefsjobbet

2 Kommentarer

  1. Susanne

    Mitt problem är ständig sjukfrånvaro. Är arbetsledare och ska få verksamheten att fungera ändå. Gruppen är helt fantastisk, men det tät på alla.

    • Clara Löfvenhamn

      Usch, det förstår jag verkligen. Vilken press och stress det kan medföra – framförallt om man löser den ena krisen och får fler direkt efter, om och om igen. Jag hoppas innerligt att detta är en period som går över snart för er så att hela teamet är friska och tillbaka snart och hejar på dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se