God morgon! Hur mår du idag? Med mig är det fint. Jag har haft en lugn och stillsam morgon i det bleka morgonljuset. Mediterat, vilat och somnat om lite i omgångar. Ett fint sätt att få börja veckan på!

Gaming
Som jag skrev igår har hela den här helgen varit alldeles fantastisk. Exempelvis så introducerade M mig till ett av våra nya brädspel, riktigt roligt!

Knyta ihop lösa trådar

Den här veckan är mastig jobbmässigt och jag vet inte ännu riktigt hur och var jag kommer att åka runt. Så i stället för att lista dag för dag som jag brukar kommer de alla hamna i “knyt i hop lösa trådar”-högen. På listan med saker som ska göras finns:

  • Bloggjobb! Kommer blogga som vanligt fram till fredag då jag tar lite långhelg.
  • Skriva några bloggartiklar som jag har gjort intervjuer till och har längtat efter att få börja skriva.
  • Göra inbokade intervjuer.
  • Skolarbete, har en skön hög med uppgifter som väntar på uppmärksamhet.
  • Börja förbereda för en föreläsning och ett panelsamtal som jag ska leda om en dryg månad. Tänkte ta de första kliven in i idé- stadiet och se hur jag kan använda mig av tidigare material.
  • Jobba för Innovationscenter, har mycket att hitta på även där.
  • Förbereda en utbildning som jag ska vara med och leda under maj månad.
  • Göra bokföringen för det första kvartalet så den är överstökad. Vem vet, med lite tur så kanske, kanske kan jag och mamma kan få tid till att göra mitt bokslut för 2018 med. Känns tveksamt men åh så skönt det vore att ha det överstökat.
  • En annan sak som stått på min lista länge är att beställa nya visitkort, den ska också ordnas med!

Så ja, hon lär inte vara sysslolös alltså! Så för att ställa det på sin spets ska jag gå och ha sjukgymnastik nu om en stund. Mitt gamla jag hade förmodligen gjort tvärtom och i stället föresatt sig att jobba undan allt och sedan vara för trött för att träna. Mitt nya jag gör tvärtom. Här tränas det först och det jag inte orkar jobba undan efter det… Ja, det får vänta till nästa vecka. Rimlighet är ett bra ledord. Svårt men bra!

Gaming
Sedan hittade jag också en gammal goding att sysselsätta mig med, MarioKart forever.

Vad kommer här på bloggen då? En del roliga saker om du frågar undertecknad. Dels kommer uppföljningen på generalistchefer men också den sista delen i mitt bloggsamarbete med Bygg ditt drömföretag! Och lite till förstås innan det är dags för långhelg.

Berätta gärna! Hur ser dina planer ut för veckan?