Hej, hej! Hur mås det? Själv vaknade jag med världens huvudvärk och jag hade ljugit om jag sa att det inte drar ner mitt humör lite idag. Men, men… Så kan det vara ibland och förhoppningsvis så släpper den nu under dagen.

Windy

Fördelen med att promenera i motvind är att man inte får håret i ögonen.

Tillbakablick

Överlag har den här veckan varit rätt seg tycker jag? Kände ju i måndags kväll att jag började få ont i halsen så har varit sängläge hela tisdagen och onsdagen och det har varit lite frustrerande. Men födelsedagen var megafin, jag har haft roliga möten och fått ett par föreläsningar inbokade vilket alltid är superroligt!

Veckans bästa

Födelsedagen och all kärlek och omtanke jag har fått i samband med den! Så fint alltså. Sedan har det lilla jobb jag kunnat göra varit grymt kul och mötet igår gick jättebra även om jag inte vet vad det kommer att leda till framöver och tyvärr inte kommer att kunna prata om det så mycket mer på ett tag nu.

Cst

Den här lilla loppan var som vanligt mycket nöjd med att ha mig hemma två hela dagar.

Veckans sämsta

Det är lätt förkylningen även om jag var duktig och vilade ut den proaktivt och därmed inte har varit särskilt dålig.

Veckans utmaning

Att inte börja klättra på väggarna mentalt, hehe.

Working

Men för min del var det väldigt skönt att komma till kontoret, får alltid mycket gjort när jag är här!

Framåtblick

Idag är det städning och småplock som står på schemat och ikväll blir det spelhäng med några ur kompisfamiljen. I morgon vankas det två olika husvisningar och sedan så måste jag också ägna mitt skolarbete lite kärlek.

Veckans ledarskapstanke

Något jag redan visste men blev påmind om, när jag fick ett grattis-sms från min chef på Innovationscenter för landsbygden, var hur viktigt det är att man som chef faktiskt kommer ihåg födelsedagar. Det kan låta banalt men det gör skillnad eftersom det är så trevligt det är med den lilla uppvaktningen och omtanken. Har du inte redan en rutin där du skriver upp medarbetares födelsedagar, gör det pronto och börja gratta dem. Det behöver inte vara mer avancerat än så!

Hur har din vecka varit? Har du haft det bra?