How to Become an Entrepreneur

Här i början på veckan, närmare bestämt i måndags, så fick jag en idé. Det händer i och för sig rätt ofta. Det är inte heller så spektakulärt eftersom sambon ofta ler lite trött när jag hoppar upp och ner i extas över att ha kommit på något extraordinärt (igen!). I vanliga fall är jag sedan blixtsnabb med att göra en plan för hur idén kan planeras och sedan genomföras. Projektledarhjärnan kickar igång direkt med både möjlighets-, risk- och konsekvensanalyser. Men ibland så vinner den där impulsiviteten och jag bara kör. Såsom jag gjorde i måndags när jag filmade mitt livs första vlog utan att ha en aning om hur Youtube funkar.

Skärmklipp

Frustrationen som uppstår när man har slängt sig in i något som man inte riktigt vet hur man ska reda ut. Någon annan som känner igen sig?

Men nu är den här: How to Become an Entrepreneur! Här jag tänkte lägga upp en kort vlog varje vecka så ni får hänga med på min resa som aspirerande entreprenör. Inget avancerat eller storslaget men jag hoppas det ska ett roligt sätt för oss alla att se hur det kan gå till när man försöker uppnå sina drömmar.

How to Become an Entrepreneur

Första avsnittet saknar en hel del grejer som var tänkt att finnas med, typ eftertext och undertext. Men jag är ändå rätt nöjd med resultatet detta till trots. Ser dock fram emot att bli bättre på det här allt eftersom våren framskrider.

Om du gillar idén så får du gärna ge mig en tumme upp och följa Youtube-kanalen. Så får vi helt enkelt se hur detta slutar.

Jag hoppas du får en riktigt fin fredag så hörs vi snart igen!

 

Liknande inlägg:

Föregående

Tankar om mål för 2017

Nästa

Måndagspirr istället för söndagsångest

8 Kommentarer

 1. Profilbild

  Mia

  Många tummar upp! Heja dig och stort lycka till!!

 2. Profilbild

  Åh vad kul det ska bli att följa 🙂

 3. Profilbild

  Guuuud vad spännande! Och kul att få se dig live och inte bara i text 😀 Ska också försöka våga mig ut på video i år ju…. 😛

  Ha det gott!
  Kram från
  Anna

  • Clara Löfvenhamn

   Det ser jag fram emot att se Anna! Om du vill ha ett gäng tips på vad man inte ska göra när man laddar upp saker på YT så får du höra av dig. Upptäckte ett par av dem förra veckan 😉 Hahaha! Kramar

 4. Profilbild

  Amanda

  Du är bra, heja dig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se