Hej, hej! Hur är läget? Med mig är det fint. Låg seriöst i sängen h-e-l-a dagen igår så känner mig pigg och fräsch idag. Läste nyligen att hösten inte börjar officiellt förrän i slutet på september men idag känns det faktiskt som höstrusk. Det är grått och mulet, lätt duggregn och blåsigt. Ah well, jag har massor med jobb att göra så det passar rätt så bra att mysa in sig och få det gjort. Ni kommer däremot inte inte höra mig stämma in i jublet över hösten, jag saknar redan sommaren.

Weekend

Prick såhär såg vår söndag ut. Hela dagen! Infernaliskt skönt för både människor och små katter.

Måndag

Eftersom vi latade oss hela dagen igår så inledde vi faktiskt morgonen här med att städa undan här hemma. Skönt att få det undanstökat och nu är det ett par timmars skrivande som gäller innan jag ska in till Malmö och sedan på sjukgymnastik.

Tisdag

Förutom ett frukostmöte så väntar ett par intervjuer med Metro och sedan ska jag jobba järnet.

Onsdag

Förmiddagen kommer att vikas åt att planera de föreläsningar som jag kommer att ha framöver. Sedan ska jag göra en intervju och på kvällen ska jag, roligt nog, vara med på en fotografering för Rika Kvinnor. Kommer bli kul! Och ett fint plåster på såren över att jag inte hinner åka på Workation hemma hos fina Nathalie (Att leva sin dröm) över veckoslutet som det var tänkt.

Torsdag och fredag

Både torsdagen och fredagen är än så länge obokade (eftersom jag skulle åkt i väg) vilket är precis vad jag behöver för att hinna med de deadlines som jag har.

Changing batteries

Helgen har dock bestått av en himlans massa bilfixande också. Batteriet i vår kära lilla bil dog förra veckan och det är hög tid att skaffa nytt. Så det försökte jag göra och det är fasiken en hel historia i sig. Resultatet blev dock att jag fick ladda upp och sätta tillbaka det gamla batteriet igen iförd festklänning och klackar innan vi åkte på kalas i lördags.

Har precis som förra veckan noll och ingen aning om vad som ska hända här på bloggen i veckan. Känns så konstigt och samtidigt lite roligt att få freestyla lite. Men idéer finns det ju grymt många av som tur var. Kanske blir det en bokrecension? Kanske en krönika? Förmodligen en text som handlar om frågan om du måste vara en bra följare för att kunna bli en bra ledare. Spännande ämne va?

Hur ser dina planer för veckan ut? Och har du haft en bra helg?